Tuesday, 23 April, 2024

Βίασαν 15χρονη και την πέταξαν στις γραμμές του τρένου. Έζησε λίγες μέρες και αναγνώρισε τον δράστη

Σοκ έχουν προκαλέσει οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας μίας μαθήτριας στο Περμ της Ρωσίας, που αφού την βίασαν

την πέταξαν γυμνή σε σιδηροδρομική γραμμή και στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υγρό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας μηχανοδηγός σταμάτησε όταν είδε τη Ρωσίδα Yaroslavl Shikhova με φρικτά εγκαύματα να έχει κυλήσει από τις γραμμές και να πέφτει στο γρασίδι. Η αστυνομία πιστεύει ότι το κορίτσι αφέθηκε να πεθάνει φορώντας μόνο κάλτσες μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε στην περιοχή Perm.

Επέζησε  για να βρεθεί ο δράστης

Μετά από όλα αυτά, η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου και επέζησε για δέκα ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αναγνώρισε τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης.

Μάλιστα, συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και φόνο, ο σχολικός «φίλος» της, ονόματι Sergey Minyazev, του οποίου η μητέρα Irina είναι δεσμοφύλακας και ο πατέρας του, αστυνομικός. Ο ίδιος φέρεται να είχε και συνεργούς. Ήδη ανακρίνονται για τον ρόλο τους δύο άλλα αγόρια. Η υπόθεση έρχεται εν μέσω ενδείξεων για αύξηση των σοβαρών εγκλημάτων στη Ρωσία από νέους εν μέσω του πολέμου… Σοκαρισμένος ο μηχανοδηγός του τρένου σταμάτησε και κάλεσε μέσω ασυρμάτου για βοήθεια όταν την είδε, ανέφεραν δημοσιεύματα.

«Η κοπέλα είχε τοποθετηθεί διαγώνια στις ράγες-υπήρχε αίμα, και στη συνέχεια κύλησε από τις ράγες και έχασε τις αισθήσεις της» δήλωσε ένας σιδηροδρομικός υπάλληλος. ‘Υπήρχαν εγκαύματα στο σώμα της και ακόμη και το ξερό χορτάρι γύρω της κάπνιζε. «Όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς, ήταν ακόμα αναίσθητη». Συνέχισε λέγοντας: «Όταν πλησιάσαμε, είδαμε ένα κορίτσι. Ήταν εντελώς γυμνή, φορώντας μόνο κάλτσες. Δεν βρέθηκαν ρούχα. Όλο το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με αίμα, τα μαλλιά της ήταν καμένα. Δεν υπήρχε αίμα στο σώμα της. Το κεφάλι της είχε χτυπηθεί στα κάγκελα».

Είπε: «Ήταν πολύ τυχερή που δεν την πάτησε τρένο».

Τι μεταφέρει ένας αυτόπτης μάρτυρας

Ο μάρτυρας είπε ότι το βασανισμένο κορίτσι είχε «εύφλεκτο υγρό στο στόμα και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων». Ο επιτιθέμενος ή οι επιτιθέμενοι της «ξεφορτώνονταν τα βιολογικά ίχνη», είπε. «Βοήθησα τους τραυματιοφορείς να μεταφέρουν το κορίτσι σε ένα φορείο. «Είχε εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του σώματός της, στο αριστερό της πόδι και στο αριστερό της χέρι. Το δέρμα της αποκολλήθηκε από τα χέρια της όταν προσπάθησαν να την σηκώσουν».

Τι ανέφερε ο πατέρας της

Ο απελπισμένος πατέρας της, καθηγητής σε κολέγιο, είπε ότι είχε επιστρέψει στο σπίτι από ένα πάρτι στο σπίτι του Minyazev. Όμως η ίδια χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς της είχε βγει ξανά έξω, σκαρφαλώνοντας από το παράθυρο. Πίστευαν ότι κοιμόταν στο δωμάτιό της. Η φρικτή υπόθεση έχει τεθεί υπό τον «προσωπικό έλεγχο» του πιο υψηλόβαθμου ποινικού ερευνητή της Ρωσίας, Alexander Bastrykin. Πριν από δύο μήνες κατήγγειλε μια «γενική αύξηση της εγκληματικότητας», ιδίως μεταξύ των εφήβων και των παιδιών. «Βλέπουμε μια τάση κατά την οποία σοβαρά και ιδιαίτερα σοβαρά αδικήματα διαπράττονται από παιδιά», είπε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου