Saturday, 28 September, 2024

Βρετανία: 34χρονη πέθaνε μετά από εγχείρηση ανόρθωσης γλουτών

Τραγωδία στη Βρετανία: 34χρονη πέθανε μετά από εγχείρηση ανόρθωσης γλουτών
Μητέρα πέντε παιδιών, 34 ετών, πέθανε λίγες ώρες μετά την επέμβαση ανόρθωσης γλουτών στο Ηνωμένο Βασίλειο που «πήγε στραβά» -καθώς ο χειρουργός συνελήφθη.

Μια μητέρα πέντε παιδιών έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πέθανε από επέμβαση ανόρθωσης γλουτών (Brazilian Butt Lift) στο Ηνωμένο Βασίλειο, γράφει η Daily Mail. Η Alice Webb, 34 ετών, πέθανε τη Δευτέρα λίγες ώρες μετά την επέμβαση. Η αστυνομία ερευνά τον θάνατο και ο χειρουργός -του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή στη MailOnline- έχει συλληφθεί.

Μια σελίδα GoFundMe που δημιούργησε η φίλη της Abigail Irwin αποκάλυψε την τραγωδία. Έγραψε: «Ελπίζω να συγκεντρώσω όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να στηρίξω τον Dane, τον σύντροφο της Alice και τα πέντε όμορφα παιδιά τους σε αυτή την πολύ δύσκολη θλιβερή στιγμή». «Η Alice έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία 34 ετών. Η Alice ήταν όμορφη μέσα και έξω με τη μεγαλύτερη καρδιά, η οικογένειά της ήταν ο κόσμος της, αφήνει πίσω της τον σύντροφό της Dane και 5 όμορφα παιδιά» συνεχίζει. Την Τετάρτη η καμπάνια είχε φτάσει στις 740 λίρες από τον στόχο των 3.000 λιρών.

Συνελήφθη ο χειρουργός μετά τον θάνατο γυναίκας που έκανε εγχείρηση ανόρθωσης γλουτών
Ο θάνατος της Alice επιβεβαιώθηκε επίσης από την οργάνωση Save Face.

Ο διευθυντής Ashton Collins δήλωσε στη MailOnline: «Γνωρίζουμε αυτό το θλιβερό περιστατικό και προσφέρουμε την υποστήριξή μας στην οικογένειά της. Είναι μια πολύ τραγική στιγμή γι’ αυτούς και προειδοποιήσαμε την κυβέρνηση πριν από εννέα μήνες ότι οι θάνατοι ήταν πιθανόν να συμβούν αν δεν υπάρξει παρέμβαση».

«Λαμβάνουμε εκατοντάδες παράπονα από τους ανθρώπους και πρέπει να γίνουν περισσότερα για να διερευνηθούν αυτές οι διαδικασίες και υπήρξαν θάνατοι από σηψαιμία ως αποτέλεσμα».

«Καταλαβαίνω ότι ο εμπλεκόμενος χειρουργός συνελήφθη και ανακρίνεται από την αστυνομία» καταλήγει. Σύμφωνα με έκθεση της Save Face που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο, υπήρξε «ανησυχητική αύξηση του αριθμού των καταγγελιών που αναφέρθηκαν από ασθενείς σχετικά με τη μη χειρουργική αύξηση του μαστού και τις ανορθώσεις γλουτών».

Η έκθεση ανέφερε ότι περισσότερες από τις μισές είχαν ως αποτέλεσμα σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές, όπως σήψη, αποστήματα και λοιμώξεις. Η έρευνα της Save Face κατέληξε λέγοντας: «Πρόκειται για μια κρίση που περιμένει να συμβεί. Χωρίς επείγουσα παρέμβαση, φοβόμαστε ότι θα είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν θανάσιμα περιστατικά». «Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για την απαγόρευση αυτών των διαδικασιών ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια του κοινού».

Αρκετές γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στο εξωτερικό μετά από επέμβαση BBL τα τελευταία χρόνια, καθώς η διαδικασία είναι συνήθως φθηνότερη και στους δημοφιλείς προορισμούς περιλαμβάνονται η Τουρκία, το Μεξικό και η Δομινικανή Δημοκρατία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.