Saturday, 27 July, 2024

Γαλλία: Μητέρα με τα επτά παιδιά της πέθαναν σε πυρκαγιά

Μία μητέρα με τα επτά παιδιά της, ηλικίας από 2 ως 14 ετών, έχασαν τη ζωή τους έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Σαρλί-σιρ-Μαρν της Γαλλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής και της χωροφυλακής, o πατέρας φέρει σοβαρά εγκαύματα και απομακρύνθηκε από το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο αυτής της κοινότητας των περίπου 2.600 κατοίκων, και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Τα παιδιά, 5 κορίτσια και 2 αγόρια, και οι γονείς τους κοιμόντουσαν στον δεύτερο όροφο της μεζονέτας τους όταν ξέσπασε η φωτιά, διευκρίνισε η χωροφυλακή.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 00:52 τοπική ώρα (01:52 ώρα Ελλάδος) από γείτονες.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς, η οποία κατασβέστηκε στις αρχές του πρωινού, σύμφωνα και πάλι με την χωροφυλακή. Τέσσερα από τα παιδιά προέρχονταν από πρώτο γάμο της μητέρας, πρόσθεσε επίσης η χωροφυλακή.

Η πιο πρόσφατη παρόμοια τραγωδία σημειώθηκε τη νύχτα της 15ης προς τη 16η Δεκεμβρίου, όταν 6 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 4 ήταν παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε επταώροφη πολυκατοικία σε δημοφιλή συνοικία στην οποία γίνονται εργασίες ανακαίνισης κοντά στη Λιόν, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου