Thursday, 27 June, 2024

Σότσι: Η στιγμή που τα ορμητικά κύματα «καταπίνουν» 20χρονη. Την αναζητούν εδώ και τρία 24ωρα

Τη συγκλονιστική στιγμή που μια 20χρονη κοπέλα παρασύρθηκε από τα μανιασμένα κύματα

σε παραλία στο Σότσι της Ρωσίας αποτύπωσε το βίντεο ενός περαστικού που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε στις 16 Ιουνίου και έκτοτε η 20χρονη κοπέλα δεν έχει βρεθεί. Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνεται η κοπέλα να είναι στην παραλία μαζί με ένα αγόρι. Αν και αρχικά βρίσκονται στην ακροθαλασσιά, κάποια στιγμή τα κύματα τους κάνουν να χάσουν την ισορροπία τους με το αγόρι αρχικά να καταφέρνει να ανασύρει την κοπέλα μέσα από το νερό.

A young woman was swept into the open sea during a storm in Sochi, Russia

She was on the beach with her boyfriend. At one moment the waves knocked the couple off their feet. The man managed to get out, but the young woman was swept back into the sea by the current.

So far… pic.twitter.com/T1bRqYnKGI

— NEXTA (@nexta_tv) June 18, 2024
Ένα δεύτερο κύμα, όμως, κάλυψε τους δύο νέους με το αγόρι να βρίσκεται πιο έξω προς την παραλία, ενώ η κοπέλα παρασύρεται και χάνεται μέσα στο νερό. Ο άνδρας κατάφερε να βγει, αλλά η νεαρή γυναίκα παρασύρθηκε ξανά στη θάλασσα και μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι γνωστό για την τύχη της. Οι διασώστες την αναζητούν εντατικά για τρίτη μέρα.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αν και υπήρξε κινητοποίηση των υπηρεσιών του υπουργείου Έκτακτων Αναγκών, η 20χρονη δεν έχει εντοπιστεί. Όπως σημειώνουν, μάλιστα, τη μοιραία ημέρα που εξαφανίστηκε η λουόμενη στις 16 Ιουνίου, οι παραλίες στο Σότσι ήταν κλειστές, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου