Monday, 20 May, 2024

Τέξας: «Πες αντίο στον μπαμπά στην κάμερα», είπε στον 3χρονο γιο της, τον σκότωσε και αυτοκτόνησε

Οι αρχές συνέταξαν ένα χρονοδιάγραμμα των τελευταίων ωρών της ζωής μιας γυναίκας από το Τέξας προτού πυροβολήσει τον 3χρονος γιο της και στη συνέχεια αυτοκτονήσει, προκειμένου να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της.

Την Πέμπτη, 2 Μαΐου, ο σερίφης της κομητείας Bexar, Χαβιέ Σαλαζάρ, εξέθεσε τις τελευταίες στιγμές της ζωής της Σαβάνα Κρίγκερ, κατοίκου του Σαν Αντόνιο και του 3χρονου γιου της, Κάιντεν, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί με τραύματα από πυροβολισμούς σε ένα πάρκο στις 18 Μαρτίου εν μέσω δικαστικής μάχης για την επιμέλειά του.

Το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Bexar είχε επιβεβαιώσει ότι ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε ως αυτοκτονία και του Κάιντεν ως ανθρωποκτονία. Αιτία θανάτου και των δύο, σύμφωνα με το People, ήταν τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Κατέστρεψε αντικείμενα του πρώην της, πυροβόλησε τις φωτογραφίες του γάμου
Σε συνέντευξη Τύπου που αναρτήθηκε στο Facebook, ο Σαλαζάρ είπε ότι η Σαβάνα έφυγε από τη δουλειά στις 12:49 μ.μ. στο Lincoln Aviator και κατευθύνθηκε στην κατοικία του πρώην συζύγου της στο Verde Bosque, όπου πιστεύεται ότι μπήκε στο σπίτι του και κατέστρεψε τα προσωπικά του αντικείμενα ενώ ο άγνωστος άνδρας βρισκόταν στη δουλειά.

Ο σερίφης πρόσθεσε ότι στη συνέχεια ταξίδεψε στο σπίτι της στο Ντόβερς Ντεν του Σαν Αντόνιο, όπου πιστεύεται ότι ήταν μόνη ενώ άπλωσε αναμνηστικά από τον γάμο της σε ένα κρεβάτι και πιθανώς «πυροβόλησε δύο φορές» τις φωτογραφίες του γάμου της.

Ο Σαλαζάρ σημείωσε ότι οι κάλυκες των σφαιρών ταίριαζαν με τις κάλυκες των σφαιρών που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, όπου το σώμα της βρέθηκε μαζί με το σώμα του Κάιντεν στις 19 Μαρτίου μετά την έκδοση Amber Alert την αμέσως προηγούμενη ημέρα.

Στη συνέχεια, η Σαβάνα άφησε το σπίτι της και πήγε στον παιδικό σταθμό του Κάιντεν για να τον παραλάβει στις 2:33 μ.μ Έκανε FaceTime με τον πρώην σύζυγό της γύρω στις 2:46 μ.μ. Ο Σαλαζάρ είπε ότι, σύμφωνα με μια ηχογράφηση, είπε στον πρώην της: «Δεν θα έχεις τίποτα απολύτως μέχρι το τέλος της ημέρας».

Οι τελευταίες κλήσεις και το βίντεο
Στη συνέχεια οδήγησε στο Tom Slick Park, ενώ ο πρώην σύζυγός της κάλεσε ταυτόχρονα τις αρχές για να κάνει μια αναφορά παραβίασης και φθοράς της κατοικίας του. Μετά από μια αποτυχημένη κλήση στο FaceTime, η Σαβάνα έστειλε στον πρώην σύζυγό της ένα μήνυμα που έγραφε: «Πες αντίο στον γιο σου».

Μετά από περισσότερες αποτυχημένες προσπάθειες να τον προσεγγίσει, η Σαβάνα έκανε ένα βίντεο 21 δευτερολέπτων ενώ βρισκόταν στο σημείο, όπου βρέθηκαν τα δύο πτώματα. Σύμφωνα με τον Σαλαζάρ στο βίντεο καλεί τον Κάιντεν να πει «αντίο στον μπαμπά» και τον φιλάει. Εκτιμάται ότι αμέσως μετά τον σκότωσε.

Texas dad reveals chilling text he received moments before wife shot 3-year-old son | Fox News

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου