Tuesday, 16 April, 2024

Φώτης Ντούλος: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ο εκατομμυριούχος

Ο Φώτης Ντούλος, ο Ελληνοαμερικανός εκατομμυριούχος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, που παραμένει εξαφανισμένη

από τον περασμένο Μάιο, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του. Νωρίτερα, οι πληροφορίες των New York Times ανέφεραν πως βρέθηκε νεκρός, ωστόσο το αμερικάνικο μέσο έχει πλέον ανασκευάσει.
Ο 52χρονος φαίνεται πως επιχείρησε να αυτοκτονήσει, όπως σημειώνει η ίδια πηγή, και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φάρμινγκτον.
Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο τον επανέφεραν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η ακριβής κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει γνωστή, σημειώνει το CNNi, επικαλούμενο πληροφορίες από τον δικηγόρο του, ο οποίος γνωστοποίησε ότι μεταφερόταν στο νοσοκομείο «έχοντας σφυγμό».
Οι Αρχές μετέβησαν στο σπίτι του όταν δεν εμφανίστηκε σε μία έκτακτη δικάσιμο της υπόθεσής του.
Η εξαφάνιση και η σύλληψη
Στον 52χρονο είχαν απαγγελθεί προ λίγου διαστήματος κατηγορίες περί αρπαγής και δολοφονίας της 50χρονης συζύγου του, Τζένιφερ, η οποία εξαφανίστηκε λίγη ώρα αφότου είχε αφήσει τα πέντε παιδιά τους στο σχολείο.
Οι ερευνητές εντόπισαν το αυτοκίνητο της 50χρονης κοντά σε ένα πάρκο πλησίον της οικείας της, αλλά έκτοτε δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.
Το 2017 η Τζένιφερ Ντούλος είχε φύγει από το σπίτι τους και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και έκτοτε -και μέχρι την εξαφάνισή της- ήταν σε εξέλιξη μία «μάχη» για την κηδεμονία των παιδιών τους.
Η ίδια είχε εκφράσει τους φόβους της στις Αρχές σχετικά με τον άντρα της, λίγες μόλις μέρες πριν εξαφανιστεί, όπως αναφέρουν δικαστικά έγγραφα που έχουν περιέλθει στην κατοχή του CNNi. O 52χρονος, όμως, αρνείται κατηγορηματικά ότι απείλησε ποτέ την σύζυγό του.
Τόσο αυτός όσο και η σύντροφός του, Μισέλ Τροκόνις, συνελήφθησαν τον περασμένο Ιούνιο και κατηγορήθηκαν για αλλοίωση και κατασκευή στοιχείων. Και οι δύο δηλώνουν αθώοι.
Τελικώς, ο Ντούλος συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής και της δολοφονίας, στις οποίες, δηλώνει, επίσης, αθώος. Αφέθηκε ελεύθερος νωρίτερα φέτος με εγγύηση 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου