Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Οι 59 αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις που κρατούν ψηλά τη σημαία της εγχώριας παραγωγής

Μεγαλώνει και ισχυροποιείται η ομάδα του «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», η οποία πλέον αριθμεί 59 αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις απ’ όλο το φάσμα της εγχώριας παραγωγής.
Ο πρόεδρος της πρωτοβουλίας, Άγις Πιστιόλας μιλώντας σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα πρόσφατα στο «Κτήμα Σκούρας» στην Νεμέα υπογράμμισε πως στόχος της πρωτοβουλίας είναι να αναδείξει τον παραγωγικό πολιτισμό και τους «θησαυρούς που υπάρχουν στην χώρα μας» και να πείσει τους καταναλωτές να εμπιστευθούν τις επιχειρήσεις που εχουν έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία ελληνική.
«Μόνο έτσι», όπως είπε, ο τόπος θα βγει από το τέλμα που βρίσκεται σήμερα, και οι επιχειρήσεις του θα πάνε μπροστά.
Ο κ. Πιστιόλας επεσήμανε ακόμη πως πρέπει να σταματήσουμε ως πολίτες να λειτουργούμε εγωιστικά και να ενωθούμε, προτάσσοντας το «εμείς και όχι το εγώ» και κάλεσε τους καταναλωτές να στηρίξει τα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και τα εγχωρίως παραγόμενα προϊόντα. «Θέλουμε να μας αγκαλιάσει ο κόσμος και να γίνουμε περισσότεροι», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Το επόμενο διάστημα, η πρωτοβουλία που εδώ και δυο χρόνια λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική οργάνωση σχεδιάζει να κινηθεί πιο δυναμικά, προβάλλοντας ακόμη περισσότερο τη σημασία της ελληνικής παραγωγής. Παράλληλα, σκοπεύει να εντείνει τις προσπάθειες για να πετύχει μεγαλύτερες συνέργειες ανάμεσα στα μέλη της ενώ θα επιδιώξει να παρέμβει ενεργά στον διάλογο για το μέλλον του παραγωγικού μοντέλο.
Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό το προεδρείο της οργάνωσης συναντήθηκε πρόσφατα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας.
Να σημειωθεί πως στα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» συμμετέχουν κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων, η Νιτσιάκος, η Agrino, η Μέγα, η Skag, η Λουξ, η Κύκνος, η ΕΖΑ, ο Βίκος, τα ζυμαρικά Ήλιος, οι Αμπελώνες Ναβαρίνο, οι Μύλοι Θράκης, το Κτήμα Βιβλία Χώρα, κα.
εθνος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου