Saturday, 27 July, 2024

Πλειστηριασμοί: Νέα ‘σφυριά’ για τα ακίνητα Καρυπίδη

Μια ακόμη προσπάθεια αναμένεται να γίνει στις 19 Ιουνίου προκειμένου να βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής για το ακίνητο Καρυπίδη που βγαίνει εκ νέου στο σφυρί, με περαιτέρω «κούρεμα» στην τιμή εκκίνησης, ενώ λίγο αργότερα θα ηχήσει ξανά και ο πλειστηριασμός για το βιομηχανικό συγκρότημα της «Καπνικής Μιχαηλίδη» στο Κιλκίς.

Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά σφυρί των κεντρικών αποθηκών κατά της πτωχευμένης εταιρείας «Αφοί Καρυπίδη Ανώνυμη Εμπορική και Εξαγωγική Εταιρεία», με το διακριτικό τίτλο «Super Market Καρυπίδη» στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, με την τιμή εκκίνησης να έχει πέσει από τις 953.000 ευρώ στις 381.400 ευρώ με επισπεύδουσα την σύνδικο πτώχευσης. Έχουν ήδη μεσολαβήσει άλλα τρία σφυριά με τιμές 715.125 ευρώ και 476.750 ευρώ χωρίς ωστόσο να υπάρξει ενδιαφέρον για το ακίνητο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική έκθεση, ο πλειστηριασμός αφορά ένα αγροτεμάχιο επιφάνειας 21.665 τ.μ., με τα επ’ αυτού βιομηχανικά κτίρια με επιφάνεια χώρων κύριας χρήσης 4.123,96 τ.μ. και χώρων βοηθητικής χρήσης 1.060,17 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Κρυονέρι ή Ξηροκώμη» της κτηματικής περιοχής Λακκώματος Χαλκιδικής… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου