Thursday, 28 March, 2024

«Πράξεις για την Μακεδονία»: Στο πλευρό των Σερραίων επαγγελματιών

Συνάντηση με τους επαγγελματίες των Σερρών και το συλλογικό όργανό τους την ΟΕΒΕΣΣ, είχε κλιμάκιο της Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»

αποτελούμενο από τον επικεφαλής της, Χρήστο Παπαστεργίου και στελέχη της παράταξης από την περιφερειακή ενότητα Σερρών.
Στη συνάντηση συζητήθηκε το φλέγον ζήτημα του τρόπου κατανομής των κονδυλίων του προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ», από την διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαστεργίου εξέφρασε την αρχική αντίθεση που είχε εκφράσει η περιφερειακή παράταξη «Πράξεις για την Μακεδονία» στον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, με επίκαιρη επερώτησή της από τις 14-09-2020, όσον αφορά στον τρόπο διάθεσης των ευρωπαϊκών κονδυλίων, καθώς και την ανησυχία της για τον παραγκωνισμό των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.
Από την πλευρά τους οι Σερραίοι επαγγελματίες θέλησαν να μάθουν γιατί δεν έχει γίνει ακόμη διαθέσιμη η επίσημη αναλυτική λίστα, όπου αναφέρονται κατά όνομα και κατά κλάδο τα χρήματα που θα εισπράξουν οι σερραϊκές επιχειρήσεις, κάτι που με επίσημη επιστολή προς την Περιφέρεια Κ.Μ. και την Αντιπεριφέρεια των Σερρών αιτήθηκαν οι επαγγελματίες μέσω της ΟΕΒΕΣΣ, ενώ παράλληλα ζήτησαν από τον κ. Παπαστεργίου τη συμβολή του για την επίσπευση της δημοσιοποίησης της εν λόγω λίστας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου