Monday, 20 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Γυναίκα αποδοκίμασε τον Μητσοτάκη στο Μαρούσι και την πήραν… σηκωτή

Στην πλατεία Κασταλίας, στην περιοχή του Αμαρουσίου βρέθηκε το Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απευθυνόμενος

στον κόσμο είπε μεταξύ άλλων, όλοι μαζί θα πάμε μπροστά παρά τις δυσκολίες να αλλάξουμε την Ελλάδα.

«Ξέρω ότι το κλίμα στην ελληνική κοινωνία είναι πολύ βαρύ. Όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι, θυμωμένοι, οργισμένοι για το δυστύχημα στα Τέμπη. Ξέρω ότι η καλύτερη δικαίωση για τη θυσία αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό που έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει. Έχουμε αποστολή να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα μίας Ελλάδας που έρχεται από το παρελθόν , που μας πληγώνει και που δεν μας εκφράζει» σημείωσε.

Πριν την ομιλία του μια γυναίκα τον χαρακτήρισε “Κάθαρμα” μάλιστα φώναξε τόσο δυνατό που ακούστηκε παντού. Οι άντρες της ασφάλειας την απομάκρυναν.

Δείτε το βίντεο με τη γυναίκα:

«Φάλτσο» Μητσοτάκη για «τη θυσία των παιδιών στα Τέμπη»!

Σε γραμμή… Πορτοσάλτε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια απίστευτη ύβρι, χαρακτηρίζει «θυσία» των παιδιών το έγκλημα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι και νέες, στη διάρκεια ομιλίας του από το Μαρούσι, όπου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου.

«Ξέρω ότι το κλίμα στην ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ βαρύ και ξέρω ότι όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι, θυμωμένοι, οργισμένοι γι’ αυτό το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 συμπολίτες μας, ανάμεσα τους πολλά νέα παιδιά. Ξέρω πολύ καλά ότι η καλύτερη δικαίωση για την θυσία αυτών των παιδιών είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό που έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στην χώρα μας», τόνισε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός!

Αλήθεια, «θυσία»; Για ποιον «θυσιάστηκαν» αυτά τα παιδιά, στο πλέον θανατηφόρο συμβάν στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου;

Και μήπως θα πρέπει να χρειαστούν και άλλες «θυσίες» (!), για να έχουμε καλύτερο ηλεκτρικό σιδηρόδρομο ή καλύτερες αστικές συγκοινωνίες και ασφαλέστερα πλοία; Μπορεί ο πρωθυπουργός να μην το εννοούσε όπως το είπε, ωστόσο ένας μεγάλος φιλόσοφος έλεγε πως η γλώσσα είναι το υλικό περίβλημα της σκέψης!

ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Πρωταθλητής του πελατειακού κράτους και του καθεστωτισμού

«Στη σημερινή ομιλία του στο Μαρούσι ο Πρωθυπουργός της καθυστερημένης συγγνώμης και της «άγνοιας», έδειξε τον αμετανόητο τρόπο άσκησης της εξουσίας του χαρακτηρίζοντας «θυσία» τον τραγικό θάνατο των 57 συνανθρώπων μας. Η προστασία της ζωής των πολιτών είναι υπέρτατο χρέος και δεν μπορεί να λογίζεται ως «θυσία» για να κάνουν οι εκάστοτε κυβερνώντες τα αυτονόητα. Δίχως να αναλαμβάνει τις βαρύτατες ευθύνες του επιτελικού του χάους, που απέτυχε παταγωδώς, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως προοδευτικός εκσυγχρονιστής. Δεν μπορεί όμως να αντιμετωπίσει το βαθύ κράτος ένας από τους βασικούς εκπροσώπους του.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει πλέον ταυτιστεί στη συνείδηση των πολιτών ως ο Πρωθυπουργός, που αποδείχτηκε πρωταθλητής του πελατειακού κράτους και του καθεστωτισμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΚΚΕ: Πρόκληση και προσβολή

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής: «Είναι πρόκληση και προσβολή ο θάνατος των 57 ανθρώπων στα Τέμπη να βαφτίζεται “θυσία”, έγκλημα ήταν στο βωμό του κέρδους και με ενόχους όλους εκείνους που υπηρέτησαν αυτές τις πολιτικές και διαχειρίστηκαν το -εχθρικό για τον λαό και τις ανάγκες του-σημερινό κράτος. Αυτή ακριβώς είναι η “παλιά Ελλάδα” που πρέπει να αλλάξει, μέρος της οποίας είναι και ο κύριος Μητσοτάκης και όλοι όσοι προσπαθούν να αφήσουν στο απυρόβλητο και τελικά να “δικαιώσουν” τη συνέχιση της ίδιας εγκληματικής πολιτικής».

Οργισμένες αναρτήσεις στο Twitter:

Ποιος γονιός θυσίασε τα βλαστάρια του, βρε ανεύθυνε..τραγικέ..πρωθυπουργέ??

Κρυψου και μην ξαναβγείς να μιλήσεις!

Ρημαξες σπίτια..οικογένειες..αδέλφια..φίλους…#Μητσοτακη_ΔΟΛΟΦΟΝΕ https://t.co/cvFNBsKIgm

— soultana xakousti (@SXakousti) March 18, 2023

#Μητσοτακη_ΔΟΛΟΦΟΝΕ

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ναι το έκανε!

Βάπτισε το ΕΓΚΛΗΜΑ θυσία !!!

Σε γραμμή Πορτοσαλτε ο άχρηστος σταθμάρχης του Μαξίμου pic.twitter.com/toWFD7LueN

-Γιάννα (@re_ai_sixtir) March 18, 2023

Θυσία τα παιδιά μας για να φτιάξει τον ΟΣΕ που έπρεπε να είχε ήδη φτιάξει.

Μιλαμε για Ευρωπαίο ηγέτη πολιτισμένη χώρας όχι για βασιλιά των Ινκας ή τον Αγαμεμνονα ναι; Ναι.

Αυτόν ψηφίσατε. Ιδιοι είστε. #νδ_παρακρατος#Μητσοτακη_ΔΟΛΟΦΟΝΕ#τεμπη_εγκλημα#νδ_εγκληματιες pic.twitter.com/31OmKWQQ1M

-House of farts (@House_of_farts) March 18, 2023

“Η Θυσία των παιδιών” λέει! Και τι ήταν ρε τα παιδιά; φαντάροι στο μέτωπο να θυσιαστούν;#Μητσοτακη_ΔΟΛΟΦΟΝΕ pic.twitter.com/l8WZgqG7ym

Τα παιδιά που ξεψύχησαν στα Τέμπη δε θυσιάστηκαν…

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ#θυσια #Μητσοτακη_ΔΟΛΟΦΟΝΕ pic.twitter.com/NZ09zktZRQ

-Maria Kazakou (@MariaKazakou3) March 18, 2023

Να πας να το πεις αυτό στις 57 οικογένειες που οι περισσότερες έθαψαν φέρετρα χωρίς νεκρούς και βυθίστηκαν για πάντα στο πένθος @PrimeministerGR #Μητσοτακης_τελος #Μητσοτακη_ΔΟΛΟΦΟΝΕ #Ερχεται #πολακης https://t.co/XrmCLEJS8g

Να πάει να το πει στους γονείς των παιδιών ο ηλίθιος και να δούμε πως θα φύγει από τα χερια τους.#Μητσοτακη_ΔΟΛΟΦΟΝΕ pic.twitter.com/wnM56CY2mi

Γυναίκα αποδοκίμασε τον Μητσοτάκη στο Μαρούσι και την πήραν σηκωτή🤡

Με αυτό το σύνθημα θα πάει σε εκλογές #τεμπη_εγκλημα #νδ_παρακρατος #Μητσοτακη_ΔΟΛΟΦΟΝΕ pic.twitter.com/eUxnCIKOWM

Αηδίασε όλη η Ελλάδα.Ο Μητσοτάκης ζήλεψε τον Πορτοσάλτε και βάφτισε την δολοφονία “θυσία” #ΜΕ_ΤΟΝ_ΚΥΡΙΑΚΟ #τεμπη_εγκλημα #Μητσοτακη_ΔΟΛΟΦΟΝΕ pic.twitter.com/a1ZH7lcwQG

-Κατσουνάς (@katsounades) March 18, 2023

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου