Wednesday, 22 September, 2021
Τελευταίες Ειδήσεις

Εμβολιάστηκε ο Πολάκης και… τα άκουσε! «Μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει ο Αλέξης να ξυρίσεις»

Θέμα συζήτησης έγινε στα social media ο εμβολιασμός του Παύλου Πολάκη ενάντια στον κορωνοϊό.
Ο Παύλος Πολάκης μετά… από μελέτη εμβολιάστηκε στα Χανιά με το σκεύασμα της Pfizer ενάντια στον κορωνοϊό, γνωστοποιώντας μάλιστα και την κίνησή του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με SMS όπως ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε.
«Δεν είμαι αντιεμβολιαστής… Το έκανα αφού το μελέτησα. Τώρα θα έχω ανοσία τους επομενους μήνες που θα είναι η όξυνση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook επαναλαμβάνοντας παράλληλα τον ισχυρισμό ότι το εμβόλιο της Pfizer του προσφέρει μια κάλυψη της ταξης του 43% από βαριά νόσηση!
Την ίδια ώρα ωστόσο η κίνηση αυτή του Πολάκη έγινε viral με εκατοντάδες χρήστες τόσο στο Twitter όσο και στο Facebook στα σχόλια στην ανάρτησή του να σχολιάζουν άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε επικριτικά τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, για το γεγονός πως αποφάσισε μετά από μήνες να εμβολιαστεί και αυτός κατά του κορωνοϊού.
Πολλοί είναι οι ακόλουθοι του κ. Πολάκη που αισθάνονται «προδομένοι» καθώς υποστηρίζουν ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τις απόψεις του σχετικά με τον εμβολιασμό «υποκύπτοντας» σε πιέσεις.

Όσο για την κεντρική φωτο σχολιάστηκε επίσης, καθώς ο ίδιος είπε ότι εμβολιάστηκε στις 7:20 το πρωί… οπότε ή πήγε άλλη ώρα… ή σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες!


Πόσοι βουλευτές έμειναν ανεμβολίαστοι…
Μετά τον εμβολιασμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, πέντε είναι, πλέον, οι ανεμβολίαστοι βουλευτές. Ο ένας που γνωρίζουμε είναι ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι και άλλοι από τους, συνολικά, δέκα βουλευτές του κόμματος, δεν έχουν εμβολιαστεί. Υπενθυμίζεται ότι η «Ελληνική Λύση» έχει ταχθεί με σφοδρότητα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, κάνοντας λόγο για «φασισμό» και «νεοταξική δικτατορία».
Πλην όμως των βουλευτών του κόμματος Βελόπουλου, πληροφορίες της aftodioikisi.gr αναφέρουν ότι και βουλευτές της ΝΔ παραμένουν ανεμβολίαστοι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα ή δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, με την μία, μάλιστα, εξ αυτών που εμφανίζεται σπάνια στη Βουλή, να τονίζει ότι «δεν της το επιτρέπει ο πνευματικός της»!
Καμία απάντηση από Πλεύρη
Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρότι σήμερα στη Βουλή κατά τη συζήτηση του ν/σ του υπουργείου Εσωτερικών: «Ενίσχυση διαφάνειας και λογοδοσίας σε θεσμικούς φορείς της Πολιτείας, αποκατάσταση της ακεραιότητας του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών», το θέμα τέθηκε κατ΄ επανάληψη και μετ’ επιτάσεως από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος ζήτησε από τον παριστάμενο υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και τον ΚΟ της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, να δηλώσουν ότι όλοι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος είναι εμβολιασμένοι, κανείς από τους δύο δεν προέβη σε τέτοια δήλωση.
Μάλιστα, ο κ. Πλεύρης επικαλέστηκε τα προσωπικά δεδομένα, υποστηρίζοντας ότι έχει άγνοια των σχετικών στοιχείων.
Αναφορικά με την παρουσία των συγκεκριμένων βουλευτών στις δια ζώσης συνεδριάσεις της Βουλής, είναι άγνωστο τι τελικά θα γίνει. Κι αυτό γιατί ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί να συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης, στη συνέχεια, λόγω του ότι μεταξύ τους είναι και αρχηγός κόμματος, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να μπορούν να συμμετέχουν κάνοντας δύο τεστ την εβδομάδα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου