Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Καταγγελίες Θάνου Τζήμερου για τον Νόμο ασύλου: Υποχρεωμένοι να… ανεχθούν τις ισλαμικές απαιτήσεις

Δεν ξέρουμε, λένε οι αγαπησιάρηδες κορεκτίλες, ποιος είναι μετριοπαθής και ποιος σκληροπυρηνικός από τους εισβολείς

Από το 2012 έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω πως μας το αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι εισβολείς, με το πώς ντύνονται, τι τρώνε, τι συνήθειες έχουν. Παράδειγμα: μια Μουσουλμάνα εισβολέας είναι να περάσει από συνέντευξη στα Κέντρα Υποδοχής. Και σου λέει κουκουλωμενη από την κορφή ως τα νύχια: δεν δέχομαι να συζητήσω με άντρες. Θέλω να είναι γυναίκα και η κρατική λειτουργός που θα πάρει τη συνέντευξη και η διερμηνέας, διότι η θρησκεία μου μού απαγορεύει να μιλάω με άντρες, εκτός από τον αφέντη μου (που έχει δικαίωμα και να με δέρνει άμα γουστάρει).
Τι καταλαβαίνεις; Είναι μετριοπαθής ή σκληροπυρηνική; Τι θα έπρεπε να κάνει ένα σοβαρό κράτος; Να σταματήσει επί τόπου τη διαδικασία παραοχής ασύλου! Και να οδηγήσει με συνοπτικές διαδικασίες τη ρατσίστρια μουσουλμάνα (τι; δεν είναι;) μαζί με όλο της το σόι στον προθάλαμο της απέλασης. Κανονικά θα έπρεπε να της κάνει μήνυση και ο Δημητράς για ρατσισμό και ανδροφοβία!
Τι κάνει η ισλαμόδουλη Ε.Ε. με τις ισλαμόδουλες οδηγίες της, η ισλαμόδουλη ΝΔ και ο Κυριάκος που είναι περήφανος για την πολυπολιτισμικότητα; Διαβάστε το screenshot από τον νέο νόμο (Αρθρο 77, παράγραφος 4) για να φρίξετε. Όλος ο κατάπτυστος νόμος που ΗΔΗ έχει υποδουλώσει το Ελληνικό κράτος στο Ισλάμ, εδώ: https://www.e-nomothesia.gr/…/nomos-4636-2019-phek-169a-1-1…
Τη Δευτέρα 11/11 στη ζωντανή μετάδοση του #Ask_Tzimeros (στις 21:00 ακριβώς) θα ξετινάξω τον νέο ισλαμόδουλο νόμο της ΝΔ για τη “διαχείριση” του εισβολικού, που τα παπαγαλάκια της πολιτικής ορθότητας τον παρουσιάζουν ως αυστηρό!

Θάνος Τζήμερος
*Να σημειώσουμε ότι ως σελίδα “Λόγος” στην προσπάθεια μας να βρούμε τον Νόμο, δεν τα καταφέραμε… Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ευχαρίστως να μας στείλει ή να μιλήσουν οι εκλεγμένοι βουλευτές και οι πολιτευτές σχετικά, πριν περάσει από τη Βουλή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου