Thursday, 28 March, 2024

Ντροπή! Το ΚΚΕ κρέμασε πανό κατά του πολέμου στην Ακρόπολη!

Δύο πανό εναντίον του πολέμου στην Ουκρανία, ένα στα αγγλικά και ένα στα ελληνικά, κρέμασαν μέλη του ΚΚΕ  στην Ακρόπολη!

Στα δύο πανό αναγράφεται το σύνθημα στα ελληνικά και στα αγγλικά «όχι στον πόλεμο, καμία συμμετοχή, όχι στις βάσεις του θανάτου», ενώ δεκάδες μέλη του κόμματος κρατούν κόκκινες σημαίες.

Για δείτε το κάπως αλλιώς…

Είσαι ιδιώτης ή μέλος ενός συλλόγου. Και θέλεις να διαμαρτυρηθείς για κάτι.

Τότε σου έρχεται η ιδέα! Να κρεμάσω ένα πανό στην Ακρόπολη, για να το δούνε όλοι. Εσείς τι λέτε, δεν θα σας αρπάξουν κατευθείαν, και θα σας χώσουν μέσα και με το δίκιο τους;

Άμα όμως είσαι μέλος του ΚΚΕ, έχεις το “ελευθέρας”! Αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, κλείνουν οι κεντρικοί δρόμοι, για λίγο ευτυχώς! για να περάσουν οι διαμαρτυρόμενοι του ΚΚΕ με την Αστυνομία να… τρέχει πίσω από δέκα άτομα!

Ντροπή για τούτες τις εικόνες. Ναι, να μπει τέλος στους πολέμους, παντού στον πλανήτη. Όχι με αυτόν τον τρόπο, ώστε να γινόμαστε περίγελος και στο 1 εκατ. τουρίστες που ήδη είναι στην πρωτεύουσα… κοιτάξτε και λίγο γύρω σας και απλώστε χείρα βοηθείας και μη φτάνετε τόσο μακριά… από την Ερμού έως την Κηφισιά, οι άστεγοι είναι εκατοντάδες. Αρωγή στον διπλανό πρώτα. Έλυσαν τα του οίκου μας, πέρασαν και στα άλλα! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου