Friday, 24 May, 2024

ΠαΣοΚ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές. Η έκπληξη

Όλα τα ονόματα στη λίστα του ΠαΣοΚ για τις ευρωεκλογές. Το όνομα έκπληξη 
Τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του παρουσίασε το ΠαΣοΚ. Η συνεδρίαση άρχισε με καθυστέρηση όχι λόγω της περίφημης ώρας ΠαΣοΚ, αλλά λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια υπάρχει τόσος πολύς κόσμος σε εκδήλωση του κόμματος.

Στα πηγαδάκια πριν από το συνεδρίαση ήταν φανερός ο προβληματισμός για την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις ωστόσο το κλίμα ήταν αισιόδοξο. Η πλειοψηφία των στελεχών εκτιμά ότι τελικά το ΠαΣοΚ θα είναι δεύτερο κόμμα στις Ευρωεκλογές.

Η έκπληξη της λίστας
Όπως έγραψε το «Βήμα» η έκπληξη της λίστας μέχρι στιγμής είναι ο εκπρόσωπος των αστυνομικών Γιώργος Καλλιακμάνης, που είναι γνωστός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Η υποψηφιότητά του χαρακτηρίζεται ως επιτυχία του Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς ήταν ένα πρόσωπο που σύμφωνα με πληροφορίες «πολιόρκησε» και η Νέα Δημοκρατία για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Όλα τα ονόματα

Αλίρη Χριστίνα
Αντωνοπούλου Μαριζέτα
Αρμενάκη Κρυσταλλία
Αρναούτογλου Σάκης
Βακουφτσή Σούλα
Βαρδακαστάνης Ιωάννης
Βερούλη Άννα
Βουρεξάκη Ταμπουρατζή Κατερίνα
Βρεττού Αγαθή – Ρόζα
Δαφέρμου Μαρία
Δημόπουλος Παναγιώτης
Ζαγοράκης Θοδωρής
Ζαρωτιάδης Γρηγόρης
Θεοδώρου Μαρινίκη
Καλλιακμάνης Γεώργιος
Καρχιμάκης Λευτέρης
Κικίλιας Ηλίας
Κουνάκης Παναγιώτης
Κουράκης Γιάννης
Λαμπράκης Γρηγόρης
Μανιάτης Γιάννης
Μαρκογιαννάκη Όλγα
Παπανδρέου Νίκος
Πετράκης Σταύρος
Ρίζου Αικατερίνη
Σαμαρά – Οικονόμου Μυρτώ
Σαχινίδης Φίλιππος
Σπυρόπουλος Ανδρέας
Στεφόπουλος Χρήστος
Τανιμανίδου Στεφανία
Τσιλιμίγκας Νικόλαος
Τσουκαλάς Κώστας
Τσούμας Γιώργος
Χρυσόγονος Κώστας

Η χώρα μας δεν χρειάζεται celebrities στο Ευρωκοινοβούλιο” αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος, σε σχόλιο του στο Χ αναφορικά με την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Καρπόζηλος αναφέρει ότι “στις 7 Φεβρουαρίου του 2024 ο Θοδωρής #Ζαγοράκης ήταν ανάμεσα στους 17 ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, οι οποίοι στη συζήτηση για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα υπέγραψαν το περίφημο ‘αντι-ψήφισμα’. Σύμφωνα με αυτό, το Ευρωκοινοβούλιο θα έπρεπε να χαιρετίσει την πρόοδο της χώρας μας και τα επιτεύγματα της κυβέρνησής της”. Επισημαίνει ότι “σήμερα, δύο μήνες μετά, είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και προσωπική επιλογή του προέδρου του, Νίκου Ανδρουλάκη'”, για να σχολιάσει ότι “αυτό δεν λέει ίσως πολλά-πέρα από τα προφανή-για τον κύριο Ζαγοράκη. Λέει όμως πολλά για το πώς αντιλαμβάνεται την πολιτική ο κύριος Ανδρουλάκης”. Την αντιλαμβάνεται, αναφέρει ο κ. Καρπόζηλος, “ως ένα παιχνίδι ‘μεταγραφών’ που στο τέλος εκβάλλει σε μια άνευρη ιδεολογία του μέσου όρου, στην αναπαλαίωση προσώπων με μόνο κίνητρο την όποια δημοφιλία τους και πάνω από όλα στην παρακμή της ίδιας της πολιτικής διαδικασίας”. 
 
“Η χώρα μας δεν χρειάζεται celebrities στο Ευρωκοινοβούλιο. Είχαμε και είδαμε τα αποτελέσματα. Η αντιπολίτευση στον κύριο Μητσοτάκη δεν μπορεί να στηρίζεται στις παλιές συνταγές. Δεν πείθουν τους πολίτες. Δεν αμφισβητούν τις πολιτικές του. Γ μόνη απάντηση είναι η επιστροφή της πολιτικής. Έτσι θα κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει”, αναφέρει.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου