Saturday, 27 July, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βαρβιτσιώτης ζητάει και τα ρέστα. Να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης

Μπροστά στην οργή της κοινής γνώμης, βουλευτές της ΝΔ βγαίνουν στα κανάλια για να επικρίνουν τον υπουργό Ναυτιλίας και να προστατέψουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η καθυστερημένη «συγγνώμη» του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την απαράδεκτη δήλωση που έκανε ως υπουργός Ναυτιλίας και με την οποία εξίσωνε τον τραγικό Αντώνη με τους κατηγορούμενους, μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, για τον αποτρόπαιο θάνατό του, δεν μπορεί να ανακόψει το μέγα πολιτικό θέμα που έχει προκύψει για την κυβέρνηση.

ΣΥΡΙΖΑ για πνιγμό 36χρονου: Ο Βαρβιτσιώτης ζητάει και τα ρέστα. Να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης

Ο υπουργός Ναυτιλίας μετά τη δυσώδη δήλωσή του και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον επέκρινε σφόδρα και ζήτησε την αποπομπή του από την κυβέρνηση, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη αλλά επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά την τραγωδία.

Η οργή της κοινής γνώμης για τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού προκάλεσε μεγάλη νευρικότητα στο Μαξίμου που επί της ουσίας υποχρέωση τον Βαρβιτσιώτη να ζητήσει συγγνώμη προκειμένου να μην συνδεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας.

Έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο που γαλάζιοι βουλευτές βγαίνουν στα κανάλια για να διαφοροποιούν από τις ανάλγητες δηλώσεις Βαρβιτσιώτη και να αναφέρουν ότι δεν εκφράζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία.

Ο γαλάζιος βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος μιλώντας στο Attica, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν εκφράζουν οι δηλώσεις του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ούτε τον Μητσοτάκη, ούτε εμένα ούτε κανέναν άλλο στη Νέα Δημοκρατία. Είμαστε συντετριμμένοι. Η δικαιοσύνη να αποδώσει τις ευθύνες». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο Konta ανέφερε ότι ήταν λάθος οι δηλώσεις Βαρβιτσιώτη. «Ήταν λάθος, χαίρομαι πολύ που ανασκεύασε. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός τοποθετήθηκε και αυτό με καλύπτει», είπε ο γαλάζιος βουλευτής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου