Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Νεφροπαθών ν. Πέλλας

Με επιτυχία ο σύλλογος Νεφροπαθών ν. Πέλλας, διοργάνωσε και φέτος τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του μαζί με την κοπή βασιλόπιτας σε κέντρο δεξιώσεων της Έδεσσας.
Υπό τους ήχους της εξαιρετικής μπάντας “ΤΑΞΙΜΙ” οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με αμείωτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την εκδήλωση άνοιξε η γραμματέας του συλλόγου, Ελένη Νησιάντση που αφού ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για την προσέλευση του έκανε χαιρετισμό εκ μέρους του προέδρου, Βασίλη Μίσκου, που δεν προσήλθε λόγω ασθενείας, και του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση και σύντομη επιστροφή κοντά μας.


Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Μάξιμος μεταφέροντας τις ευχές του Μητροπολίτη Πέλλας και πρόσφερε μία εικόνα ως δώρο, για εκείνον που θα κέρδιζε το φλουρί και μία για τον Σύλλογο.


Στην εκδήλωση, τιμήθηκαν, η εθελοντική καλλιτεχνική ομάδα του συλλόγου Νεφροπαθών,  που χωρίς να λογαριάζει κόπο, προσφέρει κάθε χρόνο τις μοναδικές δημιουργίες της για τα φιλανθρωπικά bazzar που διοργανώνονται κάθε Δεκέμβριο και η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού συλλόγου ‘Εδεσσαϊκός Κόσμος’, όπου τα μέλη της διέθεσαν τις εισπράξεις από την τετραήμερη πετυχημένη παράσταση που έδωσαν το Δεκέμβριο, στον σύλλογό.


Επίσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε δύο γιατρούς, στους οποίους έγινε ειδική μνεία, για την πολυετή προσφορά τους στην ιατρική και ειδικότερα στην νεφρολογία, οι οποίοι δέχτηκαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Αυτοί ήταν ο κ. Ζουμπαρίδης Νίκος διευθυντής στο ΠΡΟΤΥΠΟ νεφρολογικό κέντρο Πέλλας και ο κ. Βασιλείου Σωτήρης διευθυντής στην μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Έδεσσας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης, Γιώργος Καρασμάνης, Θεοδώρα Τζάκρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ι. Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δ. Γιάννου, Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι κοινοτήτων και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Έδεσσας, ο επικεφαλής της Ενωτικής δράσης Αντώνης Ρυσάφης, η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου και πλήθος κόσμου.
θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς επίσης και τους χορηγούς και τους επιχειρηματίες που πρόσφεραν τα δώρα τους για τη λαχειοφόρο αγορά και συντέλεσαν στην επιτυχία της βραδιάς! Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και δύναμη και καλές δουλειές!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου