Saturday, 27 July, 2024

Πρόγραμμα Συναυλιών 87ης ΔΕΘ 2023

Οι συναυλίες της 87ης ΔΕΘ 2023, διεξάγονται και φέτος στο stage που στήθηκε κάτω από το Τόξο της ΧΑΝΘ, στη νότια είσοδο και απαριθμεί μία για κάθε βράδυ λειτουργίας της, από την Κυριακή 10 έως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Αγαπημένα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής μοιράζονται μαζί μας τις μελωδίες τους και θα ομορφύνουν τα βράδια μας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, αλλά ξεχωρίζουμε και  ένα μοναδικό αφιέρωμα στον μουσικό θρύλο Τίνα Τάρνερ, απευθείας από το Λονδίνο.

Το stage της Δ.Ε.Θ. κάτω από το Τόξο της Χ.ΑΝ.Θ., που έχει φιλοξενήσει τρανταχτά ονόματα καλλιτεχνών τα προηγούμενα χρόνια, κατά τη φετινή διοργάνωση θα υποδέχεται κάθε βράδυ, από την Κυριακή 10 έως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, το κοινό όλων των ηλικιών και τους επισκέπτες της Δ.Ε.Θ. χαρίζοντάς τους αξέχαστες μουσικές αναμνήσεις.

Πρόγραμμα Συναυλιών 87ης ΔΕΘ 2023

Κυ 10/09 Στέλιος Ρόκκος & Onirama

Δε 11/09 Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Τρ 12/09 Θοδωρής Φέρρης & Josephine

Τε 13/09 Αφιέρωμα στην Τίνα Τέρνερ

Πε 14/09 Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου

Πα 15/09 Κώστας Μακεδόνας & Ελένη Τσαλιγοπούλου

Σα 16/09 Μιχάλης Χατζηγιάννης

Κυ 17/09 Πέτρος Ιακωβίδης & Ήβη Αδάμου

Η μεγάλη μουσική γιορτή της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, τα music events live, διεξάγονται με μια φαντασμαγορική συναυλία κάθε βράδυ λειτουργίας της και με κορυφαία, αγαπημένα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Συναυλίες για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες διοργανώνει η 87η Δ.Ε.Θ. ενώ τα ονόματα των Ελλήνων καλλιτεχνών που τιμούν με την παρουσία τους τον ιστορικό θεσμό της πόλης είναι οι:

Στέλιος Ρόκκος, Onirama, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Θοδωρής Φέρρης, Josephine, Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Πέτρος Ιακωβίδης και Ήβη Αδάμου ενώ την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 θα ζήσουμε μια μοναδική βραδιά, με το μουσικό αφιέρωμα στην μεγάλη κυρία της ροκ, Τίνα Τέρνερ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι συναυλίες και τα μουσικά event, της Δ.Ε.Θ. επιστρέφουν με ηχηρά ονόματα που θα ταρακουνήσουν τις νύχτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κάθε βράδυ στις 21:30 υπέροχοι καλλιτέχνες, θα αποθεώσουν το κοινό που θα επισκεφτεί την 87η Δ.Ε.Θ. τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε και χορέψαμε. Ο Στέλιος Ρόκος θα ανοίξει την αυλαία των συναυλιών της 87ης Δ.ΕΘ. με “Σμαράγδια και Ρουμπίνια” και θα μοιραστεί τη σκηνή με τους Onirama, ξεκινώντας έτσι το μεγάλο μουσικό πάρτι της διοργάνωσης, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου