Saturday, 19 September, 2020

Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Ν. Πέλλας

Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Ν. Πέλλας 

Την Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 5.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο  Έδεσσας η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.) Ν. Πέλλας σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. θα υλοποιήσει  σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Το πρόγραμμα κατάρτισης απευθύνεται στους εργαζόμενους όλων των κλάδων  που συνδέονται  με  τον επισιτισμό και σε όσους θα ασχοληθούν μελλοντικά σε επιχειρήσεις παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης, μεταφοράς, λιανικού εμπορίου, διάθεσης τροφίμων (κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία) και μαζικής εστίασης (εστιατόρια κέτερινγκ, ξενοδοχεία νοσοκομεία κλπ.) καθώς και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, αλλαντοποιίας κλπ.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μελλοντικά το σεμινάριο να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΟΕΒΕΣ Ν. Πέλλας  Πέλλης 11 καθημερινά από τις  11.00 – 13.00 μ.μ.  και στο τηλέφωνο 2381027367.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου