Sunday, 24 September, 2023

Παπαράτσι: Ποιοι θα κυβερνήσουν – λέμε τώρα… μετά τις εκλογές στο “Προτεκτοράτο Ελλάς”

Έτσι κι αλλιώς, οι επικείμενες εκλογές είναι γνωστό ότι δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτε απολύτως στη ρημαζόμενη ελληνική κοινωνία..Τουναντίον, θα επιδεινώσουν την παραπαίουσα οικονομία, ρημάζοντας επανωτά και διασταυρούμενα την αγορά που ήδη βαριανασαίνει θανάσιμα, σε μία ανηφόρα πρωτοφανούς κούρασης και ξηρασίας, με πλήρη έλλειψη ρευστότητας….
Στο πολιτικό σκηνικό, όλα θα παραμείνουν ακριβώς όπως είναι, εδώ και πέντε χρόνια:
Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΣΥΡΙΖΑ το λένε τώρα) θα συνεχίσει να συγκυβερνά τη χώρα (για λογαριασμό των “Προστατών” της και όχι των Πολιτών της), με τη σθεναρή στήριξη της Νεοφιλελεύθερης “Δεξιάς Παράταξης” και με τις ανάλογες, γνωστές και άκρως Νεοφιλελεύθερες, συνταγές των κατοχικών δυνάμεων των “Δανειστών” και το ΚΚΕ θα συνεχίσει το ασφαλές στρογγυλοκάθισμά του στα κλούβια αυγά του που, εξυπακούεται, ποτέ δεν πρόκειται να βγάλουν κλωσσόπουλα.
Η έκπληξη του… ντέρμπυ θα ήταν αν συνέβαινε κάτι… διαφορετικό! Αν η Χρυσή Αυγή ανέβαζε περισσότερο τα ποσοστά της και ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκαζόταν να κάνει συγκυβέρνηση μαζί της!
Άλλωστε από τον Λαϊκό Σύνδεσμο έχει ειπωθεί ότι: «Η τρίτη διερευνητική εντολή ανήκει στη Χρυσή Αυγή σύμφωνα με το Σύνταγμα και πρωτίστως με βάση την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, που την εξέλεξε τρίτο κόμμα…».
Σε ότι έχει να κάνει με τις δήθεν δικαιολογίες που διατυμπανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για ανάγκη δημοκρατικής νωπής εντολής, απευθύνονται μόνον σε χαχόλους κομματικούς υπνωτισμένους, που δεν είδαν και δεν κατάλαβαν πως η νωπή εντολή του ΟΧΙ των 2/3 των ψηφοφόρων, πνίγηκε στο φλέγμα του ενδοτικού ΝΑΙ μέσα σ’ εκείνη τη “νύχτα των μεγάλων μαχαιριών” που, μαζί με το “κεφάλι” του Βαρουφάκη που “έπεσε”, ευνουχίστηκε εγκληματικά και επιδεικτικά και η Δημοκρατία, στην Ελλάδα!!!
Τη στραγγάλισαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (το καθεστώς πολιτικό σύστημα) ενωμένοι σε ένα ντελίριουμ “Εθνικής συσπείρωσης” της Ολιγαρχίας των δοσιλόγων, μπροστά στον Πρόεδρο της “Δημοκρατίας”, ο οποίος έδεσε τον σάκο με το πτώμα της, τον σφράγισε (σύμφωνα με το Προεδρικό Πρωτόκολλο) και τον πέταξε ως συνεργός στη θάλασσα, χωρίς να πει λέξη για το φρικτό έγκλημα !!!….
Απευθύνονται σ’ αυτούς που, μέχρι χθες, θεωρούσαν τα Μνημόνια εγκληματικά και σήμερα τα θεωρούν ευλογία Θεού, αφού τα ευλόγησε ο Τσίπρας! Αυτός, που τόσο κουράστηκε να μη τα υπογράψει, που (όπως μας είπε) εκβιάστηκε να τα αποδεχθεί, τώρα θέλει διακαώς να τα υπηρετήσει και να εκτελέσει τους επαχθείς (όπως ο ίδιος λέει) όρους τους…
Οι γελοιότητες αυτές θα ήταν για γέλια σε κάποια θεατρική παράσταση, αν δεν ήταν τόσο τραγικές οι κοινωνικές συνέπειες αυτών των ανερμάτιστων πολιτικών πράξεων που αποτελούν την αδιάψευστη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ “ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ”.
Μετά την προσχώρηση και των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στις ήδη διαπιστευμένες Μνημονιακές/δοσιλογικές δυνάμεις των ΝΔ, Πα.Σο.Κ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΛΕΒΕΝΤΗ, ΤΕΛΕΙΑ, το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα, το μόνο που θα κάνει θα είναι το να κατοχυρώσει τη ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ με κυβέρνηση και αντιπολίτευση, Μνημονιακή !!!
Αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται οι εκλογές αυτές !!

Παπαράτσι: Ποιοι θα κυβερνήσουν – λέμε τώρα… μετά τις εκλογές στο “Προτεκτοράτο Ελλάς”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου