Tuesday, 19 October, 2021
Τελευταίες Ειδήσεις

Φλας: Δεν άκουσα, πως είπατε… συγνώμη!!!

Δεν άκουσα, πως είπατε… συγνώμη!!!
Την ανακοίνωση μιας υποψηφιότητας-έκπληξης έκανε πριν από λίγο η Τελεία, το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου. Πρόκειται για την λαϊκή τραγουδίστρια ΚατερίναΣτανίση, η οποία θα είναι υποψήφια στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου στο Νομό Ημαθίας. «Με χαρά καλωσορίζουμε τη λαϊκή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση ως υποψήφια στο Νομό Ημαθίας», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ποντάρουν στα κονδύλια του νέου ΕΣΠΑ
Οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας θα καταθέσουν πρόταση που θα αφορά τη δημιουργία προγράμματος ύψους 2,5 δισ. ευρώ, μέσω του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020 για την τοπική αυτοδιοίκηση. Στόχος είναι τα χρήματα αυτά να διατεθούν στους δήμους, αλλά και στις περιφέρειες, για έργα και υποδομές που έχουν ανάγκη οι πολίτες. Την πρόταση θα καταρτίσει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας, στη διάρκεια του προσυνεδρίου που θα γίνει το επόμενο διάστημα, όπως άλλωστε και στις συνολικά 13 ΠΕΔ της χώρας, με πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ), στο πλαίσιο του προγραμματισμού δράσεων για το 2015. Κατά τη διάρκεια των περιφερειακών συνεδρίων, πρώτον, θα αναδειχθούν τα ειδικά τοπικά προβλήματα ανά περιφέρεια και θα κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπισή τους και τον ρόλο που μπορεί να αναλάβουν οι δήμοι. Ήδη οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώθηκαν και πρέπει να ιεραρχήσουν τα σημαντικότερα έργα και τις μελέτες που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ. Για να δούμε ποιες θα είναι οι προτάσεις από τους δημάρχους του νομού και αν θα ”έρθουν” επιτέλους έργα ή αν θα δούμε το οδικό δίκτυο να ολοκληρώνεται…

Παγωτό τους άφησε ο Ξηρός!
Πριν του ασκηθεί ποινική δίωξη για διεύθυνση άγνωστης οργάνωσης με άγνωστα μέλη, ο Χριστόδουλος Ξηρός άφησε εμβρόντητο τον εισαγγελέα, όταν του είπε πως σκόπευε να παραδοθεί πριν από δυο μήνες Ο Χριστόδουλος Ξηρός είπε στον εισαγγελέα πως σκόπευε να παραδοθεί για να σωθεί η ζωή του Νίκου Ρωμανού ο οποίος έκανε απεργία πείνας. «Αισθανόμουν υπεύθυνος για τη ζωή του Ρωμανού» δήλωσε ο Χριστόδουλος Ξηρός, «επειδή οι άδειες των κρατούμενων για το πανεπιστήμιο κόπηκαν με πρόφαση την απόδρασή μου». Στην ερώτηση του εισαγγελέα γιατί δεν παραδόθηκε, ο Χριστόδουλος Ξηρός είπε: «Φοβόμουν μήπως με κάνουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους. Σαμαράς και Βενιζέλος έψαχναν με τόση αγωνία να βρουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας -για να σώσουν τον κώλο τους-, που φοβήθηκα πως θα πρότειναν εμένα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους, και μετά δεν θα είχα μούτρα να κυκλοφορήσω ούτε στους δρόμους, ούτε στις φυλακές». Στην ερώτηση του εισαγγελέα γιατί πήγε να βοηθήσει τον αστυνομικό που έπεσε με την μηχανή, ο Χριστόδουλος Ξηρός απάντησε πως οι επαναστάτες έχουν μια φυσική ευγένεια, την οποία οι μεταλλαγμένοι αστοί δεν πρόκειται να αποκτήσουν ποτέ, αλλά ούτε και μπορούν να την κατανοήσουν.
Όταν ρωτήθηκε για τις γυναίκες με τις οποίες συναντιόταν όλο αυτό το διάστημα, ο Χριστόδουλος Ξηρός απάντησε πως ένας κύριος δεν μιλάει ποτέ για τις γυναίκες με τις οποίες συνευρίσκεται. Για τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει με τα ξανθά μαλλιά του, ο Χριστόδουλος Ξηρός είπε πως ήθελε να τα βάψει ξανθά από μικρός, αλλά δεν τον άφηνε ο πατέρας του που ήταν παπάς, ενώ τόνισε πως ήθελε να δώσει και λίγη χαρά στους Έλληνες, αφού οι Απόκριες πλησιάζουν και, ήδη, οι μισοί Έλληνες έχουν αποφασίσει φέτος να ντυθούν Χριστόδουλος Ξηρός. Τέλος, ο Χριστόδουλος Ξηρός είπε στον εισαγγελέα πως οι δικαστές πρέπει να απολογηθούν για τη συνεργασία τους με τις δυνάμεις κατοχής, και φώναξε «αντίσταση στην τρόικα, δεν θα μας σώσει κανένας σωτήρας», οπότε δεν υπάρχουν και πολλοί σήμερα στην Ελλάδα που θα διαφωνήσουν μαζί του, αν και ντρέπονται να το παραδεχτούν.

flas5292

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου