Friday, 29 March, 2024

Παραπολιτικά: Φακελώνουν όλους τους Έλληνες

H διευθύντρια της ΔΟΥ με τα ακριβά γούστα
Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ πιάστηκε προϊσταμένη εφορίας η οποία έχει στην κατοχή της δύο πανάκριβα αυτοκίνητα ενώ κάθε χρόνο φυγαδεύει στο εξωτερικό, προφανώς για τις ανάγκες της οικογένειας ογδόντα χιλιάδες ευρώ! Η πολυέξοδη ζωή της εν λόγω διευθύντριας σε συνδυασμό με τα ακριβά γούστα την έφεραν αντιμέτωπη με τις ελεγκτικές αρχές οι οποίες ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα της από ανώνυμη επιστολή. Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει η κυρία διευθύντρια προφανώς για να έχει ασυλία διεκπεραίωνε υποθέσεις του πρόσφατου συστήματος διακυβέρνησης. Έδειχνε μάλιστα ιδιαίτερο ζήλο στο στήσιμο κατηγοριών για πρόσωπα τα οποία είχαν στοχοποιηθεί από το σύστημα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Να δούμε τώρα πως θα ξεμπλέξει η ίδια αφού η ασυλία που απολάμβανε έχει τελειώσει.

Τσίπρας: Ζωή και Λαφαζάνης μου έτρωγαν το συκώτι!
«Η Ζωή και ο Παναγιώτης μου έτρωγαν το συκώτι. Αισθανόμουν σαν τον Προμηθέα Δεσμώτη» φέρεται να είπε ο Α. Τσίπρας ενώ ουσιαστικά η διάσπαση και η αποχώρηση των συγκεκριμένων στελεχών, πρόσφερε στον πρωθυπουργό ένα αίσθημα προσωπικής λύτρωσης και απεγκλωβισμού. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ περνά κρίση αμηχανίας, αλλά στην τελική φάση τα πράγματα θα αλλάξουν και το κόμμα με τα νέα χαρακτηριστικά του θα είναι πιο συμβατό με την κοινωνία και τα θέλω της.

«Εγώ αύριο μπορεί να έχω αυτοκτονήσει με τις αθλιότητες που κάνετε»!
Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα του MEGA ανάμεσα στον Αλέξη Μητρόπουλο, την παρουσιάστρια Μαρία Σαράφογλου και τη δημοσιογράφο Σοφία Φασουλάκη. Αφορμή αποτέλεσε ρεπορτάζ για την υπόθεση φοροδιαφυγής του κ. Μητρόπουλου ο οποίος ζήτησε και παρενέβη τηλεφωνικά. «Μπορεί μέχρι αύριο να έχω αυτοκτονήσει με τις αθλιότητες κάνατε πάνω μου. Γιατί το κάνετε αυτό εσείς»; είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μητρόπουλος υποστηρίζοντας ότι τα έγγραφα που έφερε στο φως η δημοσιογράφος δεν είναι τα σωστά και υποστηρίζει ότι υπάρχουν άλλα έγγραφα που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του. Ο κ. Μητρόπουλος τις επόμενες ημέρες, έριξε το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Βουλή για την υπόθεση της φοροδιαφυγής και έκανε λόγο για προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του και μάλιστα είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Ο εισαγγελέας έχει δουλειά τώρα…

Δεν ξέρω κατά πόσο ο Αλέξης Τσίπρας είναι τελικά Πρωθυπουργός… παντός καιρού
εκείνο που ξέρω είναι ότι κατάφερε να μας στείλει στην κάλπη και χειμώνα και καλοκαίρι, τώρα και φθινόπωρο. Επιτρέψτε μου τον αστεϊσμό μα πρέπει να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας, γιατί τα όσα ζούμε εξαιτίας της πρώτης φοράς Αριστερής Κυβέρνησης είναι μονάχα για κλάματα! Τάδε έφη… βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης Θόδωρος Καράογλου.
Και συνεχίζει λέγοντας: «Πρώτα έκαναν το περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης σύντομο ανέκδοτο, αμέσως μετά έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο πλέον σκληρό μνημόνιο και τώρα ο Αλέξης Τσίπρας, ως όψιμος ρεαλιστής, ζητά από τον ελληνικό λαό να τον εμπιστευθεί και πάλι, προκειμένου να εφαρμόσει μια συμφωνία που ο ίδιος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως δεν πιστεύει. Ενδιάμεσα, βέβαια, φρόντισε να τζογάρει με την οικονομία της χώρας, επέβαλε τα ταπεινωτικά capital controls και το μόνο που δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι να ράψει τον… αντιμνημονιακό του υμένα. Τι να περιμένει από έναν απαίδευτο αρχηγό κόμματος, ο οποίος δόμησε την πολιτική του ανέλιξη πάνω στον κοινωνικό παραλογισμό και στον πολιτικό λαϊκισμό; …στις εκλογές ευθύνες δεν έχουμε μόνο όσοι πολιτευόμαστε, αλλά και οι πολίτες που με την ψήφο τους επιλέγουν μια Κυβέρνηση και κατ” επέκταση είναι συνυπεύθυνοι για το τι θα ακολουθήσει». Καλά όλα αυτά κ. Καράογλου και ίσως αντικειμενικά. Όταν όμως δόθηκαν οι αντίστοιχες υποσχέσεις ή δεσμεύσεις στα Ζάππεια 1,2,3 από τον Σαμαρά και δεν υλοποιήθηκε τίποτα, δεν είδαμε ανάλογη αντίδραση έτσι; Μήπως γιατί είχαμε και καλό χαρτοφυλάκιο ως Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης;

«Ξεκατινιάστηκαν» Θεανώ-Ραχήλ: ‘’Άλλαξες τρία κόμματα – Άντε φτιάξε μαρμελάδες’’
Άγρια κόντρα ξέσπασε στο στούντιο του ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής μεταξύ της Θεανώς Φωτίου και της Ραχήλ Μακρή. Οι μέχρι πρότινος συντρόφισσες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, με αποτέλεσμα η Θ. Φωτίου να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό πλατό. Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η πρώην υπουργός Θ. Φωτίου είχε δηλώσει εξ αρχής: «Εγώ δεν ήρθα εδώ για να ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που δήθεν προσεταιρίζονται την Αριστερά».

Έσκασε η βόμβα που περιμέναμε: Φακελώνουν όλους τους Έλληνες
Μέσω υπολογιστή, θα μπορεί πλέον ο έφορος και οι αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες να εξακριβώνουν το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων από το 2016. Αυτό βέβαια, είναι ένα σχέδιο που είχε αναφερθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Το περιουσιολογίο λοιπόν, θα είναι ιδιαιτέρως σκληρό και αυστηρό για εκείνους που αποσκοπούν στο παραπλανήσουν τις φορολογικές αρχές, υποκρύπτοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία. Βάσει αυτού θα δηλώνονται: Ακίνητα, μετοχές, τραπεζικοί λογαριασμοί, ασφαλιστικές εταιρείες, αυτοκίνητα, οικόπεδα-αγροί, ιδιωτικά αεροπλάνα, έργα τέχνης κ.λπ. θα πρέπει να δηλωθούν ώστε να δημιουργηθεί ο «ηλεκτρονικός φάκελος» για κάθε φορολογούμενο.
Επίσης θα δηλώνονται τα χρήματα που έχει ο καθένας στο σπίτι του, μιας και λίγο πριν επιβληθούν τα capital controls, πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν μετρητά για το σπίτι. Θα μετράμε και τα σέντς και θα τους τα δηλώνουμε… Αυτό ήταν το σχέδιο έτσι κι αλλιώς, να ελέγχουν τα πάντα ώστε να μπορούν να μας χειριστούν…

Παραπολιτικά: Φακελώνουν όλους τους Έλληνες

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου