Wednesday, 17 April, 2024

Έκκληση οικονομικής βοήθειας για τον Πέτρο Πριβατσιτσάνη, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Έκκληση οικονομικής βοήθειας για τον Πέτρο Πριβατσιτσάνη, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Κανένας μόνος του, όλοι μαζί μπορούμε!
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,
Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας εύχεται σε όλους και τις οικογένειές μας Υγεία και Δύναμη και σύντομα να ανταμώσουμε στις σχολικές αίθουσες και αυλές.
Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συναδέλφισσες,
ο συνάδελφος και Πρόεδρος του σωματείου μας, Πέτρος Πριβαρτιτσάνης χειρουργήθηκε για αφαίρεση κυστικού μορφώματος εγκεφάλου, στη συνέχεια για μικρό διάστημα παρέμεινε σε κέντρο αποκατάστασης, όπου η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και για δύο εβδομάδες περίπου βρίσκεται με μηχανική υποστήριξη σε ΜΕΘ στο ΓΝ Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» σε κρίσιμη κατάσταση. Ο συνάδελφός μας, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών είναι ο μόνος εργαζόμενος στην οικογένεια του, η οποία σήμερα έχει ανάγκη την στήριξή μας για να ανταπεξέλθει στην θεραπεία του.
Το Δ.Σ. της Α ΕΛΜΕ Πέλλας καλεί όλα τα μέλη του να σταθούν με Αλληλεγγύη και να βοηθήσουν οικονομικά τον συνάδελφο, ώστε η οικογένειά του να ανταπεξέλθει στο κόστος θεραπείας του και στις αυξημένες υποχρεώσεις της.
Γνωρίζουμε όλοι καλά την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί σήμερα, είναι όμως η στιγμή να στηρίξουμε τον συνάδελφο και την οικογένειά του. Σας καλούμε λοιπόν με χρήση του e-baking, ο καθένας και η καθεμιά από μας, με ασφάλεια να συνεισφέρουμε στον συνάδελφο Πέτρο.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που μπορούν οι συνάδελφοι και οι σύλλογοι διδασκόντων να καταθέσουν την δική τους συνεισφορά (γράφοντας «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΕΤΡΟ ΠΡΙΒΑΤΙΤΣΑΝΗ») είναι:
ΙΒΑΝ: GR0501103400000034051630480 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΠΡΙΒΑΡΤΙΤΣΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
Είτε στον Λογαριασμό Ταμείου Αλληλοβοήθειας της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας:
0026.0292.90.0200454258 ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK (ΕΡΓΑΣΙΑΣ)
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ
Για το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας
Η Αντιπρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Σεμερτζίδου Δέσποινα Τραπεζανίδης Γιώργος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου