Wednesday, 24 April, 2024

Ανέβασαν ρολά τα εμπορικά στην Έδεσσα

Ξεκίνημα σήμερα στο λιανικό εμπόριο και στην Έδεσσα τα καταστήματα έκαναν πρεμιέρα (για άλλη μια φορά) σε ότι αφορά τις χειμερινές εκπτώσεις.
Η πρεμιέρα, έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς σήμερα το πρωί η θερμοκρασία ήταν -6 βαθμοί κελσίου.
Αυτό βέβαια λειτούργησε αποτρεπτικά για τον κόσμο, που κλείστηκε στο σπίτι εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, που υπάρχουν εδώ και τρεις μέρες στην Έδεσσα.
Θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα, ότι το σύστημα αναφέρει πως οι πελάτες μπορούν να μπούνε μέσα στα μαγαζιά μόνο αν αυτά πωλούν είδη ένδυσης και υπόδησης.
Για τα υπόλοιπα ισχύει το click away, με τηλεφωνικά ραντεβού.
Παράλληλα, όσοι καταναλωτές θέλουν να ψωνίσουν πρέπει να στέλνουν sms, το οποίο θα ισχύει για ένα δίωρο.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας Νεκτάριος Ελμαλόγλου, καλωσορίζοντας την νέα πρεμιέρα τόνισε” Καταρχήν να μην ξεχάσουμε ότι βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων.
Η εδεσσαϊκή αγορά είναι πλήρως εφοδιασμένη με ποιοτικά προϊόντα, τα οποία θα διατίθενται σε μειωμένες τιμές, που θα φθάνουν μέχρι το -50% επί της αναγραφόμενες τιμής.
Με δεδομένο ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις, καλώ τους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά, που είναι ο κύριος αιμοδότης της τοπικής οικονομίας.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι άνθρωποι της αγοράς λέμε “Ο Θεός βοηθός”.
Με τους συναδέλφους που μίλησα, υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά και ένα μεγάλο κενό, για το τι θα ακολουθήσει.
Αναμένουμε κίνηση, η οποία στα έσοδα της θα φανεί την επόμενη χρονιά. Όπως ήδη έχω πει, τα έσοδα αυτής της χρονιάς, θα είναι εμπόρευμα για την άλλη.
Σε ότι αφορά τα πρωτόκολλα υγείας, τηρούνται κατά γράμμα σε όλα τα καταστήματα.
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και μακάρι να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου