Thursday, 28 March, 2024

Ανακύκλωση τηγανέλαιων στο 19ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών

Για μία ακόμη χρονιά το τμήμα Ανακύκλωσης της Δ/νσης Περιβάλλοντος Πρασίνου και Καθαριότητας του δήμου Πέλλας, το 19ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών και η Ionian Recycle

πιστοί στην Εθνική και Ευρωπαϊκή Πολιτική για την προστασία του Περιβάλλοντος πέτυχαν μια ακόμη ανταποδοτική επιβράβευση!

Έχοντας συλλέξει όλη την χρονιά πάνω από 100 λίτρα χρησιμοποιημένου τηγανελαίου κέρδισαν 10 μαξιλάρια, με τα οποία τα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν τις δράσεις στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του νηπιαγωγείου, ως ετήσια ανταπόδοση για την ορθή χρήση των αποβλήτων τηγανελαίων από τις οικογένειες των νηπίων!

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για την αξία της ανακύκλωσης, αλλά και της ανταπόδοσης της ορθής διαχείρισης υλικών που για όλους νοούνται ως απόβλητα.

Εκπρόσωποι του συνεταιρισμού συλλογής των αποβλήτων τηγανελαίων παρέδωσαν τα μαξιλάρια και οι υπάλληλοι του δήμου Πέλλας, ενημέρωσαν και επιβράβευσαν τους μαθητές και το νηπιαγωγείο για την ευαισθητοποίηση και την υπευθυνότητα που δείχνουν απέναντι στο περιβάλλον. Τα παιδιά τέλος επιφύλασσαν μια έκπληξη στους εκπροσώπους  τους συνεταιρισμού.  Τους παρέδωσαν το κλειδί του σχολείου, θέλοντας με αυτήν την κίνηση να δηλώσουν την χαρά που νιώθουν κάθε φορά που η ανταπόδοση των λίτρων σε τηγανέλαιο κάνει το σχολείο τους καλύτερο!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου