Thursday, 23 September, 2021

Απάντηση στην απάντηση! Ο Χ. Πορτοκαλίδης θα… συνεχίζει να απαντά!

Ο Τοπικός Σύμβουλος Σκύδρας Χαρίτων Πορτοκαλίδης  με νέα επιστολή του, δίνει μία ακόμη απάντηση προς τη δήμαρχο Σκύδρας:

«Αξιότιμη  Δήμαρχε

Δυστυχώς δεν απαντάς σε αυτά που σου προσάπτουν μέσω εμού οι Σκυδραίοι συνδημότες μου. Γράφεις αυτά που θέλεις να περάσεις στον κόσμο, ευτυχώς πλέον σε καταλαβαίνουν οι Σκυδραίοι. Θα σου απαντώ συνέχεια στις κακοήθεις προσβολές σου. Ανάγκη δημοσιότητας έχεις εσύ και κανένας άλλος, εγώ δεν προσμένω την επόμενη θητεία για να κατέβω στις δημοτικές εκλογές……. ενώ εσύ κάνεις τα αδύνατα δυνατά να γαντζωθείς στην καρέκλα σου και στην εξουσία ……..ζεις   τ΄  όνειρό σου!!

Πάντα λες την μισή αλήθεια ή αυτά που σε συμφέρουν, σ΄ έχουν μάθει πλέον όλοι, ακόμη και έξω από τα όρια του Δήμου Σκύδρας. Το θέμα του στρατοπέδου της Σκύδρας που είχες εγκαταστήσει μια παράνομη χωματερή ήταν η μεγαλύτερη  ήττα σου ως Δήμαρχος και ας θέλεις να υποβαθμίσεις το γεγονός!!!

Επειδή μου αρέσει να μιλάω με αποδείξεις και όχι λόγια όπως εσύ, σου παρουσιάζω  το στρατόπεδο σε φωτογραφία από το google earth επί Αντιδημάρχου Καθαριότητας κου Κωστόπουλου  στις 14/7/2011 και σε προκαλώ να ψάξεις….». Ο κ. Πορτοκαλίδης παρουσιάζει το στρατόπεδο σε φωτογραφία από το google earth επί  Αντιδημάρχου Καθαριότητας κου Πολυχρονιάδη στις 14/7/2014 και το στρατόπεδο σε φωτογραφία το στρατόπεδο της Σκύδρας επί δικής σου Δημαρχίας και Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Μακρίδη και όπως αναφέρει: «σε προκαλώ να ψάξεις…».

«Και ανάλογες φωτογραφίες έχει η υπηρεσία του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας σε προκαλώ να ψάξεις… Κατάλαβαν πλέον οι Δημότες μας το πόσο ικανή είσαι!!! Λυπάμαι που το λέω αλλά από την εκλογή σου ατύχησε η πόλη μου. Να ξέρεις ότι εμείς που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό, πράγμα που δεν έκανες ποτέ στην ζωή σου, σπάνια χάνουμε  την ψυχραιμία μας. Σε αντίθεση με σένα, που ο εγωισμός σου δεν σου αφήνει περιθώρια. Κοιτάξτε  Σκυδραίοι ποια μιλάει για αλαζονεία και παροξυσμό… Η Δήμαρχος που δεν σέβεται κανέναν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο! Απορώ μαζί σου και σε ρωτώ από  πότε έχεις να με δεις στο γραφείο σου Δήμαρχε;

Ποιος ήταν ο σκοπός της τότε επίσκεψής μου; Φυσικά και δεν με άκουσες με καμία προσοχή διότι είχες έπαρση νικητή, αν θυμάσαι και ήσουν σε όλη την συζήτηση μέσα στην ειρωνεία, πράγμα που κάνεις σχεδόν με όλους όσους   δεν σε ψήφησαν, με αποκορύφωμα το επεισόδιο στο γραφείο σου με τον <<εξαίρετο>> αντιδήμαρχο καθαριότητας.

Μήπως θέλεις να μιλήσουμε και για το άλλο θέμα…;  Όταν θέλεις να ηγηθείς μιας ομάδας δεν την φοβίζεις δεν την εκβιάζεις…… της δείχνεις τον δρόμο για ομαδική επιτυχία. Δες λες την αλήθεια στο κόσμο…….

Σταμάτα να θέλεις πάντα να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Έχεις υποβαθμίσει το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Σκύδρας. Ούτε καν το υπολογίζεις… Όπως για παράδειγμα την απόφαση που πήρε για τα αδέσποτα. Εσύ αντί να στηρίξεις την απόφασή μας, δηλαδή των πολιτών της πόλης   θέλεις να το παίξεις και ζωόφιλη!!! Έρχονται θέματα τα οποία ακόμη και οι τοπικοί σύμβουλοί σου απορούν….. τόσο άσχετα με την καθημερινότητα  ….. και σε κάποιες  περιπτώσεις  δεν έρχονται καν θέματα!!! Είναι δυνατόν η Δημοτική Ενότητα Σκύδρας να μην έχει θέματα προς συζήτηση; Τα έλυσες τελικά όλα τα προβλήματα της πόλης μου; Όποτε θέλεις τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Σκύδρας τα βγάζουμε και αυτά στον αέρα… για να τα συζητήσουμε δημόσια. Για ένα θα είσαι σίγουρη, θα απολογείσαι για τα πάντα στους Σκυδραίους. Δυστυχώς αγαπητή μου και για να μην σε κουράζω άλλο και σκέφτεσαι, λυπάμαι που θα σου πω μια φράση του Σωκράτη: Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ΄ανοήτους, το οίημα.

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ

Απάντηση στην απάντηση! Ο Χ. Πορτοκαλίδης θα… συνεχίζει να απαντά!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου