Thursday, 28 March, 2024

Γεώργιος Καρασμάνης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης ευχαριστεί τον κόσμο που τον στήριξε:
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη σας που με ανέδειξε για ακόμη μια φορά πρώτο Βουλευτή του Νομού μας.
Ήταν η δικαίωση για τον όμορφο και έντιμο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε μαζί, με κουβέντες καθαρές, χωρίς επάρσεις, χωρίς υπερβολές, με καθαρό και ειλικρινή – όπως πάντα πολιτικό λόγο.
Η χθεσινή μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί και τη δικαίωση του λαού μας που, πριν από τεσσεράμισι χρόνια παραπλανήθηκε, πίστεψε, προδόθηκε και στήριξε τώρα πάνω μας την ελπίδα του, να κερδίσει ξανά τη ζωή και την αξιοπρέπειά του.
Συνιστά όμως και δική μας υποχρέωση, ως Παράταξη, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων Ελλήνων, για ένα νέο ήθος και ύφος πολιτικής, για μια διακυβέρνηση αποτελεσματική, χωρίς συμβιβασμούς, σκοπιμότητες και εξαρτήσεις και – κυρίως – χωρίς λάθη!
Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, δεν πρόκειται να παρεκκλίνω ούτε κατά κεραία από τις δεσμεύσεις μου απέναντί σας.
Όπως έπραξα πάντα, θα είμαι ο Βουλευτής όλου του Νομού μας, όλων των συμπατριωτών μας, χωρίς τοπικιστικές ή άλλες παρωπίδες. Και, από οποιαδήποτε θέση, θα συνεχίσω να δίνω ανυποχώρητα και ασυμβίβαστα τη μάχη για τα προβλήματα του τόπου μας.
Για να ολοκληρώσουμε με τη δική σας εντολή και δύναμη, ό,τι μαζί έχουμε αρχίσει”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου