Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Γιαννιτσά: Τρομακτικό τροχαίο με ανατροπή οχήματος (foto-video)

Τρομακτικό ήταν το τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας, 9 Δεκεμβρίου, στον επαρχιακό δρόμο Κρύας Βρύσης

λίγο πριν τα φυτώρια Αβράμη, με έναν οδηγό αγροτικού, ο οποίος για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξέφυγε της πορείας του, με συνέπεια το όχημα να ανατραπεί και να εκτραπεί σε παρακείμενο χωράφι, στο πλάι της οδού.

Άμεσα ήταν η επέμβαση του ΕΚΑΒ, Τροχαίας και Πυροσβεστικής, που οι άντρες της Υπηρεσίας γύρισαν το όχημα και απεγκλώβισαν τον άντρα που είχε παγιδευτεί, όπως φαίνεται και στο βίντεο του «Λόγου της Πέλλας».

Σε κατάσταση σοκ, αλλά ευτυχώς καλά στην υγεία του, ο οδηγός μετά από τον απεγκλωβισμό, του έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες πρώτων βοηθειών και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο.

*Το σύνολο του περιεχομένου του ιστοτόπου www.logospellas.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε Μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη, καθώς πρόκειται για πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής εργασίας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου