Saturday, 20 April, 2024

Δήμος Έδεσσας: Τεστ Covid την Τετάρτη – Τι δηλώνει ο Αντιδήμαρχος-ιατρός, Κ. Λαμπρόπουλος

Την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν στην Έδεσσα τεστ για τον κορωνοϊό με τη μέθοδο Drive Through

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα εγκατασταθεί έξω από το «Ξενία» κατά τις ώρες 10:00-15:00 και θα πραγματοποιεί προαιρετικά test μόνο σε επιβαίνοντες σε αυτοκίνητα ή μοτοσυκλέτες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής τους Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).
Ο δήμαρχος Δ. Γιάννου, δηλώνει: Ευχαριστώ θερμά τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και ιατρό Κώστα Λαμπρόπουλο, ο οποίος έχει αναλάβει όλες τις συνεννοήσεις με τον ΕΟΔΥ και έχει επωμιστεί το βάρος της λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων στον Δήμο Έδεσσας, δείχνοντας μεγάλη ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα.
Σχετικά με τη δράση ο Κώστας Λαμπρόπουλος δήλωσε τα εξής:
«Πρόκειται για μία ακόμη δράση πρόληψης που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο στήριξης της τοπικής κοινωνίας και του συστήματος υγείας που δίνει την καθημερινή μάχη κατά του κορονοϊού. Μέσα από αυτή τη συνεργασία προσπαθούμε να θωρακίσουμε τον τοπικό πληθυσμό με γνώση για την κατάσταση της υγείας του και να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προσωπικής ασφάλειας. Στόχος μας παραμένει να προσφέρουμε ότι μπορούμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που μας δίνονται από το θεσμικό πλαίσιο και με κάθε δυνατό τρόπο».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου