Saturday, 27 July, 2024

Δήμος Πέλλας: Συνεδρίαση ΔΣ και Δημοτικής Επιτροπής

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στις 10-1-2024

Συνεδρίαση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας την Τετάρτη 10/01/2024 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί με τα παρακάτω θέματα στην Η.Δ.

1) Ορισμός Διοικητικού  Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πέλλας (ΔΕΥΑΠ).

2) Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας.

3) Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας.

4) Ορισμός μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

5) Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου και για την αγορά ή μίσθωση από το δήμο πραγμάτων που ανήκουν σε τρίτους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 του Π.Δ/τος 270/81.

6) Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως μελών της Εκτιμητικής Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν.3463/2006

7) Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών.

8) Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων, ως μελών, στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο για την πολιτική προστασία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 παρ. 3 του ν.3013/2002.

9) Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Πέλλας στο «Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας».

10) Συγκρότηση επιτροπής για την προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου: Κατασκευή Εσωτερικών και Εξωτερικών Δικτύων Αποχέτευσης Ακαθάρτων Δ.Ε Κύρρου, Α.Μ. 14/2015.

11) Έγκριση καταβολής (πριμ) έγκαιρης παράδοσης του έργου: Κατασκευή αρδευτικού δικτύου-δεξαμενής αντλιοστασίου στην περιοχή ‘Καλαμποκιές’» Τ.Κ. Πλαγιαρίου, Δ.Ε Κύρρου.

12) Έγκριση καταβολής (πριμ) έγκαιρης παράδοσης του έργου: Αντικατάσταση από αμιαντοσωλήνες σε πλαστικούς σωλήνες P.V.C. με νέες παροχές του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Παλαιφύτου του Δήμου Πέλλας, πρ/σμού: 1.477.000,00€ Α.Μ. 1/2019

13) Έγκριση ή μη καταβολής πριμ έγκαιρης παράδοσης του έργου: Δίκτυο αναρρόφησης οικισμών Γαλατάδων Καρυώτισσας. 

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής στις 12-1-2024

Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Πέλλας, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε., στον 2ο όροφο, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, ώρα 13:30, για λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Εκλογή αντιπροέδρου-συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Δ. Πέλλας σε σώμα
  2. Έγκριση επέκτασης του προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνιων ανέργων ηλικίας 55-67 ετών της ΔΥΠΑ στον Δήμο Πέλλας
  3. Έγκριση επέκτασης του (μεταφερόμενου από το πρώην νομικό πρόσωπο ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α Δήμου Πέλλας) προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνιων ανέργων ηλικίας 55-67 ετών της ΔΥΠΑ
  4. Ανάθεση χειρισμού μεμονωμένης δικαστικής υπόθεσης σε δικηγόρους εκτός των υπηρετούντων στο Δήμο με πάγια αντιμισθία, λόγω της απαιτούμενης εξειδικευμένης γνώσης-Άσκηση αίτησης ακύρωσης ενώπιον του ΣτΕ κατά των αποφάσεων του Αναπληρωτή Υπ. Εσωτερικών-Άσκηση αίτησης αναστολής εκτελέσεως ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου και λήψεως προσωρινής διαταγής
  5. Άσκηση αναίρεσης κατά της υπ΄αριθ.245/23 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Γιαννιτσών-Διορισμός δικηγόρου για δικαστική εκπροσώπηση του Δ. Πέλλας
  6. Άσκηση αναίρεσης κατά της υπ΄αριθ.246/23 απόφ. του Μονομελούς Πρωτοδικείου Γιαννιτσών-Διορισμός δικηγόρου για δικαστική εκπροσώπηση του Δ. Πέλλας.
Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου