Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Διονύσης Σταμενίτης: Εκδήλωση, ανήμερα της εορτής του, με προεκλογικό «άρωμα»

Δεκάδες φίλοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Διονύσης Σταμενίτης με την ευκαιρία της εορτής του.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο Ξενοδοχείο PELLA, όπου γέμισε με κόσμο για να ευχηθεί στον βουλευτή. Δεν έλειψαν οι πολιτικές παρουσίες από όλο τον Νομό και όχι μόνο!

Μετά την ευλογία του πατρός Ιωάννη Σπυρίδη, ο Διονύσης Σταμενίτης έκοψε τη Βασιλόπιτα και απεύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους.Εξ αρχής, αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνάει η Αλμωπία, μετά τις πλημμύρες που προκλήθηκαν, σημειώνοντας πως: «Έχω επικοινωνήσει ήδη με τον Υφυπουργό παρά τον Πρωθυπουργό κ. Μπρατάκο και επίσης με το γραφείο του Υφυπ. στον Πρωθυπουργό, αρμόδιο για τις φυσικές καταστροφές, κ. Τριαντόπουλου, τους οποίους ενημέρωσα για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην Αλμωπία και ζήτησα να οργανωθεί κυβερνητικό κλιμάκιο ώστε να συνδράμει σε όλους αυτούς που έχουν πληγεί από την έντονη κακοκαιρία και τη βροχόπτωση».Ακολούθως, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της κυβέρνησης, όπως και τις δικές του προσπάθειες και όσα έχει καταφέρει να επιτευχθούν στον νομό το διάστημα της θητείας του. «Οι εκλογές πια είναι πολύ κοντά. Η τελευταία τετραετία περιείχε πρωτοφανείς, δύσκολες καταστάσεις, όμως είχε και θετικά, με την ψηφιοποίηση που έκανε τη ζωή όλων πιο εύκολη… θα ξεχωρίζαμε τις ισχυρές συμφωνίες και συμμαχίες που έχουμε αναπτύξει και τη θετική πορεία της οικονομίας με τη μείωση της φορολογίας,… όλα αυτά μας κάνουν αισιόδοξους πως η ΝΔ θα είναι στην πρώτη κάλπη πρώτο κόμμα με διαφορά, και στη 2η κάλπη αυτοδύναμη». Ο κ. Σταμενίτης δε3ν παρέλειψε να αναφερθεί στους αγρότες, και την προσπάθεια στήριξης και αποζημιώσεων, από τον παγετό και άλλες ζημίες-με αναμόρφωση του ΕΛΓΑ, κλπ.  Τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των πολιτικών προσώπων του νομού, ο βουλευτής Θες/νικης Δημ. Βαρτζόπουλος, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, και ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης.«Γνώση, διεκδίκηση, αποτελεσματικότητα είναι το τρίπτυχο στο οποίο πρέπει να βαδίζουμε» επεσήμανε ο κ. Σταμενίτης στο κλείσιμο της ομιλίας του ευχόμενος να «αφήσουμε πίσω τα δύσκολα του 2022 και να έρθουν τα καλύτερα το 2023».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου