Friday, 19 April, 2024

ΔΣ Πέλλας: Στο περίμενε για Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης

Σε μία συνεδρίαση που ξεπέρασε τα όρια αντοχής των περισσότερων, έτσι όπως εξελίχθηκε το ΔΣ Πέλλας, το βράδυ της Τρίτης, 18 Φεβρουαρίου

δείτε και εδώ – μετά από 3,5 ώρες για την έγκριση απολογισμού-ισολογισμού που εν τέλει καταψηφίστηκε από την Αντιπολίτευση, ήρθε η ώρα για το δεύτερο μέρος των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, με πρώτο αυτό της ψήφισης Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.


Εκτός από τους επτά υποψηφίους και συγγενείς τους που περίμεναν τόσες ώρες, για να αρχίσει το θέμα, στις 8μμ υποτίθεται! και πέρασε 10:30μμ, όλοι γνώριζαν ότι δεν επρόκειτο να υπάρξει κοινή άποψη ώστε να εκλεγεί κάποιος!
Υποψήφιοι ήταν οι: Αναστασίου, Καρατζίκος, Καρατσώρη, Μπαμπάση, Παπακαρμέζης, Παπαστεργίου και Παταρή. Ο καθένας έλαβε το λόγο και μίλησε για ένα τρίλεπτο όπου κατέθεσε τις απόψεις του. 


Στη συνέχεια  ψήφισαν οι 40 σύμβουλοι (η κα Ολυμπία Παπαδοπούλου είχε δηλώσει ήδη ότι δεν θα συμμετάσχει, καθώς είναι κατά της διαδικασίας, λόγω του ότι τα προβλήματα πρέπει να λύνονται μεταξύ δημοτών και δημοτικής αρχής, όχι ενός “διαμεσολαβητή”) και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν συγκέντρωσε κανείς από τους υποψηφίους 24 ψήφους, την πλειοψηφία των 3/5 για την εκλογή από το Σώμα.


Στην ψηφοφορία έλαβαν:
Καρατσώρη -η ήδη συμπαραστάτρια του Δημότη, την πρ. πενταετία- 15
Παπακαρμέζης 13
Καρατζίκος 11
Παταρή 1 ψήφο. Η διαδικασία θα επαναληφθεί εφόσον προκηρυχθεί, σε επόμενη συνεδρίαση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου