Saturday, 27 July, 2024

Δ. Σταμενίτης: «Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής για το Νηπιαγωγείο των Προμάχων»

Επικοινωνία με τη Διοίκηση της ΚτΥπ είχε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης σήμερα 25 Απριλίου 2023

αναφορικά με την εξέλιξη του έργου κατασκευής νέου κτιρίου που θα στεγάσει το Νηπιαγωγείο των Προμάχων.

Όπως ενημερώθηκε ο κ. Σταμενίτης, υπογράφηκε μεταξύ της ΚτΥπ και της κατασκευάστριας ετιαρείας «Σ. ΦΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ & ΣΙΑ Ε.Ε» η σύμβαση ανάθεσης κατασκευής του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 1.387.000,00 ευρώ και στην οποία περιλαμβάνονται το αντικείμενο της σύμβασης, τα συμβατικά τεύχη, οι προθεσμίες (περαίωση του έργου σε 330 ημερολογιακές ημέρες), οι υποχρεώσεις του αναδόχου, οι γενικοί όροι κ.α.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο Σταμενίτης, ο οποίος σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμωπίας, προώθησε και εργάστηκε για την υλοποίηση του έργου, δήλωσε: «Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για την Τοπική Κοινότητα των Προμάχων αλλά και συνολικά της περιοχής, καθώς ένα πολύ σημαντικό έργο μπαίνει για τα καλά στην τελική ευθεία. Στο κλείσιμο της κυβερνητικής θητείας η Νέα Δημοκρατία ικανοποιεί ακόμη ένα αίτημα τμήματος των πολιτών του Νομού Πέλλας. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Διοίκηση της ΚτΥπ, που σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες μελέτες, εξασφάλισαν τη χρηματοδότηση και προχωρούν σήμερα στην υλοποίηση».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου