Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας Πέτρου Περδικάτση στον Δήμο Αλμωπίας

Σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Δήμο Αλμωπίας, από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας, Πέτρο Περδικάτση

Τον νέο ΑΔ υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ Βέσκο Δημήτριο, τους αντιδημάρχους κκ. Κετικίδη Ιωάννη, Σέλκο Ιωάννη, Γιάντση Δημήτριο και Χατζηγιαννίδη Χρήστο, τη δημοτική σύμβουλο Νάνου Πολυξένη καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αριδαίας-Υδραίας, Θεόδωρος Ταρασίδης και ο κοινοτικός σύμβουλος, Θεολόγος Αρζόγλου.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο ΑΔ ενημέρωσε τον δήμαρχο για τα υπάρχοντα ζητήματα ασφαλείας στην Αλμωπία και τα βήματα επίλυσής τους. Από την μεριά του ο δήμαρχος και οι αιρετοί συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας και κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους.
Στο τέλος της επίσκεψης ο κ. Μπάτσης δώρισε στον νέο Διευθυντή, δύο βιβλία με θέμα την ιστορία της Αλμωπίας, αυτό του κ. Χρήστου Μπίνου  με τίτλο: “Στον Ίσκιο του Καϊμακτσαλάν” καθώς και του κ. Καρατζόγλου Τάσου με τίτλο: “Η Αλμωπία στο διάβα των αιώνων”. Κλείνοντας τη συνάντηση, ο Δήμαρχος και ο ΑΔ, ευχήθηκαν αμφότεροι καλή επιτυχία για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου