Saturday, 27 July, 2024

ΕΠΑΛ-ΕΚ Έδεσσας: Κατασκευή κάδου καρδιάς!

Όταν οι ειδικότητες του 1ου ΕΠΑΛ/ΕΚ ΈΔΕΣΣΑΣ, ενώνουν την διάθεση και το μεράκι τους

για δημιουργία, οικολογική συνείδηση και επιθυμία να στηρίξουν και να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη, προκύπτουν εξαιρετικές συνεργασίες. Ο Τομέας Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας με υπεύθυνες καθηγήτριες την κυρ. Λιόλιου Σ., Παντζαρτζή Ε., Κεχαγιά Α. και ο Τομέας Μηχανολογίας, με υπεύθυνους καθηγητές τον: κυρ. Τζοβανάκη Κ. και Χυδήρογλου Ν., καθώς και τους μαθητές της Γ΄ τάξης, Ειδικότητας Μηχανολογικών Κατασκευών: Παύλου Διογένης, Μπότος Γιώργος, Κουζούνης Δημήτρης, Παλτίδης Θεόδωρος και Νικολάου Παύλος, συμμετείχαν ενεργά προκειμένου να κατασκευαστεί ο δικός μας ¨Κάδος Καρδιά¨.
Στους ειδικούς ¨Κάδους ¨Καρδιά¨ ανακυκλώνουμε τα πλαστικά καπάκια, τα οποία θα μπορέσουν να μετατραπούν σε νέα προϊόντα. Επιπλέον, από την συγκέντρωσή τους χρηματοδοτούνται διάφορες κοινωφελείς δράσεις, όπως η αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, η υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων, η εκπαίδευση παιδιών και άλλα.
Μία τόσο μικρή κίνηση από μέρους μας, μπορεί να επιφέρει μεγάλο όφελος για το περιβάλλον και τον άνθρωπο….. ¨ας ενωθούμε όλοι λοιπόν για αυτόν τον σκοπό¨!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου