Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για τα τεστ covid από τον ΕΟΔΥ

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πραγματοποίησης μαζικών τεστ COVID-19 σε επιβαίνοντες οχημάτων σε συγκεκριμένα σημεία

που καλύπτουν όλη τη γεωγραφική έκταση και αστικά συγκροτήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, πραγματοποιείται από τον ΕΟΔΥ, μετά από παρέμβαση του Περιφερειάρχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και σχετικό αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή.
Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται με μία απόλυτα ασφαλή διαδικασία και σε σύντομο χρονικό διάστημα, από τα έμπειρα κλιμάκια του Οργανισμού, ενώ συμβάλλουν στη δημιουργία μίας πληρέστερης εικόνας για την επιδημιολογική κατάσταση στην Πέλλα και, επίσης, στον περιορισμό της διάδοσης τους επικίνδυνου ιού από ασυμπτωματικούς φορείς.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής αφού έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, δήλωσε σχετικά: «Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι (drive-through COVID-19 tests) είναι αναγκαίοι και πιστεύω να συνεχιστούν καθώς, για τη λήψη αποφάσεων που αφορούν στον ευαίσθητο τομέα της δημόσιας υγείας, χρειάζεται να βασιζόμαστε σε έγκυρα στοιχεία.
Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα που ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στο σχετικό αίτημά μας. Η υγειονομική κρίση που ταλαιπωρεί τους πολίτες και απειλεί τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας σε όλον τον πλανήτη, κερδίζεται μέσα από πολλές μάχες που χρειάζεται να δίνουμε καθημερινά».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου