Thursday, 28 March, 2024

Ευχαριστήριο αν. διοικητή Νοσοκομείου Γιαννιτσών προς τον «Σύλλογο Φίλων» για τη δωρεά προς το προσωπικό

Ευχαριστήρια επιστολή του αναπλ. διοικητή Νοσοκομείου Γιαννιτσών, Ευ. Λόγγου προς τον “Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου”: Σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες

για τη σημαντική δωρεά 50 ειδικών γυαλιών προσώπου τύπου μάσκας, εν όψη της κρίσιμης χρονικής περιόδου κρουσμάτων με τον κορονοϊό του SARS-COV-2, για την κάλυψη βασικών αναγκών του Νοσοκομείου με το είδος αυτό, ο οποίος θεωρείται  πολύ  σημαντικός αυτή τη χρονική στιγμή, για την προστασία του προσωπικού κατά το διάστημα εξέτασης, αντιμετώπισης και νοσηλείας στο Νοσοκομείο, των ασθενών που τυχόν έχουν προσβληθεί με τον συγκεκριμένο ιό.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν και συμπάσχουν με τις πράξεις τους, τον ανθρώπινο πόνο. 

Ο αναπλ. Διοικητής του Γ.Ν. Πέλλας Ν.Μ. Γιαννιτσών, Ευάγγελος Λόγγος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου