Thursday, 28 March, 2024

Ευχαριστήριο του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών για τη «Λευκή Νύχτα»

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών να διοργανώσει τη «Λευκή Νύχτα», η οποία αναμφισβήτητα

έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο στην τοπική αγορά και στην πόλη και ταυτοχρόνως μας γέμισε με έναν αέρα αισιοδοξίας.  Δόθηκε η ευκαιρία στους συνδημότες μας αλλά και σε όλους όσοι επισκέφθηκαν τα Γιαννιτσά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής να ζήσουν την εμπορική γιορτή που ετοιμάσαμε και κράτησε τα καταστήματα ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ.
Μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης «Λευκής Νύχτας» ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών ευχαριστούν δημόσια και θερμά όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τους συμπολίτες μας αλλά και τους καταστηματάρχες των Γιαννιτσών που βοήθησαν και συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης και στην επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας.
Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους:
Επιμελητήριο Πέλλας, Δήμο Πέλλας, ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Πέλλας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δημοσιογράφους και φωτογράφους για την προβολή της Λευκής Νύχτας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους-μέλη του Συλλόγου μας που συμμετείχαν στη Λευκή Νύχτα και για τις πρωτοβουλίες δράσεων που πήραν, καθώς επίσης και για τις εκπτώσεις και προσφορές που είχαν στα καταστήματά τους τη βραδιά αυτή.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι επισκέφθηκαν την πόλη μας και συνετέλεσαν με την παρουσία τους σε αυτή τη μοναδική, μαγική και κεφάτη βραδιά.
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών ενωμένο και ενδυναμωμένο με όλους τους συναδέλφους από μια τέτοια ανταπόκριση, υπόσχεται να συνεχίσει το θεσμό αυτό, αλλά και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες που θα στηρίζουν και θα προβάλλουν τον τόπο και την αγορά μας.
Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Σαραφούδης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου