Saturday, 27 July, 2024

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών: Συλλυπητήρια για τον χαμό του Θέμη Νομίδη

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του επί τουλάχιστον 30 συναπτά έτη…

ενεργό μέλος του Διοικητικού συμβουλίου από τις θέσεις του αντιπρόεδρου, γενικού γραμματέα, προέδρου και ταμία του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, Νομιδη Θεμιστοκλή.
Ο εκλιπών υπήρξε μέλος της αθλητικής οικογένειας του Ομίλου και διετέλεσε από 1990-1992 ως αντιπρόεδρος, από το 1992- 2010 ως γενικός γραμματέας, από 2010 – 2011 ως πρόεδρος και 2011-2019 ως ταμίας και αποτέλεσε σημαντικό κύτταρο της αθλητικής οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και συνετελεσε σημαντικά στη πρόοδο και την εξέλιξη του Ομίλου.
Μεγάλη του αγάπη το άθλημα του Κανοε, με το οποίο ασχολήθηκε και σαν μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας Κανοε, ως έφορος Εθνικών Ομάδων Κανοε-καγιακ (1999-2004) και ως γενικός γραμματέας (2004-2012).
Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, το νυν Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία, αποτέλεσε το δεύτερο του σπίτι και ο δικός του “επί γης Παράδεισος” και συνετελεσε ο ίδιος σημαντικά μαζί με τους συνοδοιπόρους του στην δημιουργία των εγκαταστάσεων όπως τις γνωρίζουμε σήμερα.
Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του Ν.Ο.Γ., Διοίκηση, προπονητές και αθλητές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.. Καλό ταξίδι Θέμη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου