Saturday, 27 July, 2024

Ολοκληρώθηκε το έργο διαγράμμισης του Εθνικού Οδικού Δικτύου της Πέλλας

Ολοκληρώθηκε η εκτέλεση του έργου με τίτλο «Διαγράμμιση Εθνικού δικτύου 2021», που περιλάμβανε την ανανέωση της οριζόντιας σήμανσης, με τη χρήση ανακλαστικής βαφής με υαλοσφαιρίδια, σε όλο το Εθνικό Οδικό Δίκτυο, αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, καθώς και όλων των διαβάσεων που υπάρχουν κατά μήκος αυτού (από οικισμό Μελισσίου έως Άγρα).

Παράλληλα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ανάλογες εργασίες και στους επαρχιακούς δρόμους, με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Στο πλαίσιο του έργου «Διαγράμμιση επαρχιακού δικτύου 2022», αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας, ξεκίνησε η διαγράμμιση του επαρχιακού δικτύου στα τμήματα Μαυροβούνι-Άψαλος, Άψαλος-Ξιφιανή-Αριδαία και Αριδαία-Πολυκάρπη.

Σύντομα θα συνεχιστούν οι εργασίας διαγράμμισης στην Αλμωπία και στην Έδεσσα και συγκεκριμένα  στα τμήματα Έδεσσα-Άψαλος, Άψαλος-Λουτρά Πόζαρ, Λουτρά Πόζαρ- Πιπεριά-Αριδαία, Άριδαία-Προμάχους ενώ στο σχεδιασμό της Π.Ε. Πέλλας έχουν ενταχθεί και άλλα τμήματα του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου