Thursday, 28 March, 2024

ΟΜΓ ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών: Η πορεία για κοινωνική δικαιοσύνη μας αφορά όλους

Την ώρα που η κυβέρνηση διαλύει την Υγεία, με κλινικές στα δημόσια νοσοκομεία να κλείνουν και αντικαρκινικά σκευάσματα να «εξαφανίζονται» από την αγορά

την ώρα που τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο μπαίνουν στο τραπέζι της επαναδιαπραγμάτευσης και οι πρόσφυγες εξακολουθούν να φτάνουν στα νησιά μας χωρίς κανείς να τους προσκαλεί, την ώρα που απαξιώνεται το πτυχίο του Δημόσιου Πανεπιστημίου και η 13η σύνταξη καταργείται, ενώ είχε γίνει νόμος του κράτους, ο ΣΥΡΙΖΑ ενώνει τις δυνάμεις των δημοκρατικών πολιτών που πιστεύουν στην κοινωνική δικαιοσύνη και συνομιλεί με τα μέλη και τους φίλους του.
Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών-Δ.Πέλλας, στο πλαίσιο δράσης όσων πιστεύουν και υπηρετούν τις αξίες της ελευθερίας και της προόδου ξεκίνησε επαφές με φορείς και ομάδες εργαζομένων. Το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνάντηση μελών και φίλων του κόμματος σε καφέ της πόλης των Γιαννιτσών, με θέμα συζήτησης την πορεία στον δρόμο των πολλών. Όπου δεν υπάρχουν παρατηρητές σε όλα όσα συμβαίνουν, αλλά αγώνας ενημέρωσης και ανατροπής κάθε απόφασης που αφορά τους λίγους και εκλεκτούς.
Στη συνάντηση ακούστηκαν απόψεις και προτάσεις για το τι συμβαίνει σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο και τέθηκαν θέματα για την ανάγκη της επιστροφής στην πολιτική οργάνωση και σε έναν πολιτικό φορέα που σέβεται και υπηρετεί τον πολίτη. Παρόμοιες συλλογικές συναντήσεις θα συνεχίζουν να διοργανώνονται, καθορίζοντας θέσεις και προτάσεις μέχρι και το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τον ερχόμενο Μάιο. Και σε αυτή την πορεία διαλόγου έχουμε όλοι ρόλο. Η πλατφόρμα isyriza.gr είναι ανοιχτή για όλους.
Για να κερδίσουμε το μέλλον και ν’ αλλάξουμε τη ζωή μας.
Από το γραφείο τύπου
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου