Thursday, 28 March, 2024

Ο αγιασμός στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου, 2ου ΓΕΛ και Μουσικού Γιαννιτσών

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου, 2ου ΓΕΛ και Μουσικού Γιαννιτσών για τη νέα σχολική χρονιά

παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, με τους μαθητές να μπαίνουν για λίγο στις τάξεις για να ρυθμιστούν τα τμήματα και στη συνέχεια δόθηκαν τα βιβλία τους.


Το 2ο Γυμνάσιο ανακοινώνει επίσης, ότι την Τετάρτη 18-9-2019 και ώρα 12.15′ στο σχολείο, θα γίνει η πρώτη-και ίσως η πιο σημαντική- συνάντηση των γονέων-κηδεμόνων με τη Διεύθυνση. Τα θέματα που θα τεθούν και θα συζητηθούν θα είναι: α) ζητήματα ομαλής λειτουργίας του γυμνασίου μας, β) κατάθεση από τους γονείς του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή του παιδιού τους Α’ τάξης, γ) χορήγηση προσωρινού δελτίου μετακίνησης των μαθητών/τριών-πάσο, δ) ενημέρωση για τις απουσίες και την έγκαιρη προσέλευση των μαθητών στο σχολείο, ε) ολοκλήρωση εγγραφής μαθητή/τριας στο σχολείο μας με τα επιπλέον στοιχεία τους, στ) ασφαλής πρόσβαση στο σχολείο-επιτήρηση-αποχώρηση από το σχολείο, ζ) δράσεις-εκπαιδευτικές/διδακτικές επισκέψεις κλπ, η) ενημέρωση-είσπραξη από το σύλλογο γονέων-κηδεμόνων της οικονομικής συνδρομής τους, θ) θέματα που θα τεθούν από τους συμμετέχοντες, ι) γενικότερη συνεργασία όλης της σχολικής κοινότητας (μαθητές/τριες-εκπαιδευτικοί-γονείς/κηδεμόνες).


Παρακαλούμε θερμώς για την προσέλευσή σας. Αρκετά αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις. Όλοι μας και όλες μας αγωνιζόμαστε για ένα δημόσιο ποιοτικό σχολείο με εξωστρέφεια, δράσεις, συνεργασία και ανθρώπινο πρόσωπο.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ευελπιστούμε να καταφέρουμε πολλά. Σας ευχαριστούμε που είστε συνεχώς δίπλα στο σχολείο μας. Να είστε πάντα καλά και να ευχηθούμε και πάλι καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά.
Ο δ/ντής του σχολείου Κενανίδης Λάζαρος και ο σύλλογος διδασκόντων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου