Tuesday, 16 April, 2024

Ο Ανδρέας Βαρσακόπουλος από τα Γιαννιτσά, σταρ στη Νότια Κορέα!

“Somehow Family” Stars Andreas Varsakopoulos from “South Korean Foreigners”
Ο Ανδρέας Βαρσακόπουλος από τα Γιαννιτσά, σταρ στη Νότια Κορέα. Πρωταγωνιστεί στη σειρά “Somehow Family”.


Το νέο ψυχαγωγικό δράμα TV Chosun “Κάπως… Οικογένεια” με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Βαρσακόπουλο, ο οποίος εμφανίζεται ως ο Leo, συγκυβερνήτης μιας αεροπορικής εταιρείας.
“Κάπως Οικογένεια” είναι η ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού, των Sung Dong-il και Jin Hee-kyung, που διευθύνουν ένα οικοτροφείο κοντά στο αεροδρόμιο και ζουν με διάφορους ανθρώπους που εργάζονται στο εν λόγω αεροδρόμιο.


Ο ρόλος του Ανδρέα Βαρσακόπουλου στον Λέοντα είναι συγκυβερνήτης από την Ελλάδα που ζει στο μετοχικό κεφάλαιο των Sung Dong-il και Jin Hee-kyung… Οι φωτογραφίες του Ανδρέα Βαρσακόπουλου δείχνουν πόσο ωραίος είναι, αλλά και αστείος!
Ο Ανδρέας Βαρσακόπουλος δραστηριοποιείται σε διάφορες κορεατικές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως οι “Νότιας Κορέας αλλοδαποί”, “Πού είναι το σπίτι του φίλου μου” και “Μη σύνοδος κορυφής”.


Το “Somehow Family” σκηνοθετεί ο Kim Chang-dong, που γράφτηκε από τον Kim Beon, τον Sung Yoo-jin, και χαρακτηρίζει τους Sung Dong-il, Jin Hee-kyung, Kwon Eun-bin, Kim Kwang-kyu, Seo Ji-suk, Geun-νέος. Πληροφορίες ραδιοφωνικής μετάδοσης στην Κορέα: 2020/03/29~Προσεχώς, Κυρ 19:55 στην τηλεόραση Chosun.
Ο Ανδρέας Ζακ Βαρσακόπουλος, γεννημένος στα Γιαννιτσά, από Έλληνα πατέρα και Αμερικανίδα μητέρα, στις 14 Αυγούστου 1990, είναι Ελληνοαμερικανός που ζει και παίζει στη Νότια Κορέα ως τηλεοπτική, ραδιοφωνική προσωπικότητα και λέκτορας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην εφαρμοσμένη γλωσσολογία του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης, επικεντρωμένη στην παιδαγωγική ξένων γλωσσών. Ασχολείται με πολλές άλλες δραστηριότητες… και μεις ως Γιαννιτσιώτες είμαστε περήφανοι που νέοι από την περιοχή μας διαπρέπουν ανά την υφήλιο!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου