Thursday, 28 March, 2024

Ο Γιάννης Σηφάκης από τα «Ακρίτεια» στην Αριδαία: Ο πολιτισμός ενώνει – Η χώρα αλλάζει σελίδα

Στο Δασάκι στην Αριδαία στα «Ακρίτεια» παρευρέθηκε ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης.
Ο Γιάννης Σηφάκης στη σύντομη παρέμβαση του χαρακτήρισε τους “ΑΚΡΙΤΕΣ Αλμωπίας” ως «φάρο της παράδοσης που συμβάλει επί δεκαετίες πρωτοπόρα στην διάσωση και διάδοση της μουσικής και χορευτικής παράδοσης της Αλμωπίας μέσα στην πολυπολιτισμικότητα της Πέλλας που αποτελεί σημαντικό πλούτο της περιοχής».


Ο βουλευτής, απευθυνόμενος στους συμπολίτες του της Αλμωπίας, αναφέρθηκε στις δυνατότητες που δημιουργούνται τώρα (μετά την οριστική έξοδο από την σκληρή επιτροπεία) με μεγαλύτερους βαθμούς ελευθερίας να εφαρμόσει η κυβέρνηση πολιτικές για την δίκαιη ανάπτυξη, την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, την αποκατάσταση των αδικιών που υπέστη η κοινωνία τα δύσκολα 8 προηγούμενα χρόνια, τις στοχευμένες φοροαπαλλαγές και την ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας.

Κάλεσε τους πολίτες σε ενεργοποίηση για την αύξηση του πλούτου της χώρας παράλληλα με την βελτίωση της ίδιας τους της ζωής τώρα που η χώρα μας αλλάζει σελίδα.
Τέλος ευχήθηκε οι ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ να συνεχίσουν πολλές δεκαετίες ακόμη να διδάσκουν πολιτισμό αλλά και ήθος και μέσα από το βαρύ αξιακό φορτίο που μεταφέρουν, να βοηθήσουν και στην αντιμετώπιση της ηθικής κρίσης που είναι συνακόλουθη της οικονομικής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου