Saturday, 27 April, 2024

Πανελλήνιες 2022: Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, από τα Γιαννιτσά, στους πρώτους των πρώτων!

Οι Πανελλήνιες 2022 ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες και οι υποψήφιοι έχουν πλέον στα χέρια τους τις βαθμολογίες. Κάποιοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν

υψηλές βαθμολογίες και να μπουν στη φετινή λίστα με τους πρώτους των πρώτων.

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου από τα Γιαννιτσά, από το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, πέτυχε καλή βαθμολογία και μιλάει για τις απαιτήσεις των πανελλαδικών:

«Η φετινή χρονιά απαιτούσε αρκετή προσπάθεια και προσήλωση στον στόχο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, με την covid να ταλαιπωρεί όλους τους μαθητές, όπως και τους εκπαιδευτικούς, που παρά το γεγονός ότι δεν κάναμε διαδικτυακά μαθήματα, όπως τα προηγούμενα έτη, αλλά δια ζώσης, τα κρούσματα ήταν πολλά, τα συνεχή τεστ και το να πηγαινοερχόμαστε ανά τμήμα τις μισές ημέρες της εβδομάδας για έξτρα rapid όταν εμφανιζόταν ένα νέο κρούσμα στην τάξη, ήταν ιδιαίτερα κουραστικό και ψυχοφθόρο, καθώς χάναμε και μαθήματα ειδικότητας» αναφέρει η Ιωάννα.

Πέρα από όλα αυτά, με υπομονή και επιμονή, πέτυχε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

«Φέτος, μετά από αρκετά χρόνια, όπως δηλώθηκε και επίσημα, το μάθημα της Ανατομίας-Φυσιολογίας, είχε τη μεγαλύτερη δυσκολία στις πανελλήνιες, αλλά πήγα αρκετά καλά», μας είπε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, που «έπιασε» το 19,2 ενώ στην Υγιεινή έγραψε 20, στα Μαθηματικά 19,8 και στα Νέα Ελληνικά 16. Το τι θα ακολουθήσει… θα το δει, με την ανακοίνωση των βάσεων!

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές του σχολείου μου, που ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικοί και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα τους» συμπλήρωσε η αυριανή φοιτήτρια, σημειώνοντας πως για όλους τους μαθητές η ζωή είναι μπροστά, και μπορούν να πετύχουν όσα επιθυμούν ενώ για όσους δεν τα πήγαν όσο καλά ήθελαν, να μην απογοητεύονται!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου