Friday, 19 April, 2024

Προσαγωγές και τραυματίας στην ομιλία του Νάσου Ηλιόπουλου στα Γιαννιτσά!

Ομιλία στον πεζόδρομο της πόλης των Γιαννιτσών, πραγματοποίησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Συμβουλίου

της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ένα ζευγάρι, ο σύζυγος με το παιδί και την έγκυο γυναίκα του, σήκωσαν μια ελληνική σημαία που πάνω έγραφε: «Η σημαία της πατρίδας μου, είναι αυτή κ. Ηλιόπουλε. Η Μακεδονία είναι ελληνική» ως αντίδραση στις πρόσφατες δηλώσεις του υπέρ gay και ΛΟΑΤΚΙ πως: «Η σημαία της πατρίδας μου είναι πολύχρωμη» και προεκλογικά, σε συνάντηση με μέλη και συλλογικότητες της LGBTQI+ κοινότητας ως υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας έλεγε: «θα είναι τιμή μου να τελέσω τον πρώτο γάμο ομοφυλόφιλων».

Τη στιγμή που ‘’σηκώθηκε’’ η σημαία από το ζευγάρι, δημιουργήθηκε το επεισόδιο, με άγνωστο ηλικιωμένο που άρχισε να χτυπάει τον άντρα… και στη συνέχεια κατέληξε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών ενώ έγιναν 3 προσαγωγές από την Αστυνομία!

Σύμφωνα με τα όσα δηλώθηκαν από την έγκυο σύζυγο που πανικοβλήθηκε και φώναζε, βλέποντας να χτυπούν τον άντρα της: “Δεν μπορεί ο καθένας να προσβάλλει τη σημαία της πατρίδας μας και αυτό θέλαμε να δείξουμε, τίποτα περισσότερο…”. 

*Το σύνολο του περιεχομένου είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής εργασίας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου