Friday, 26 April, 2024

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε κέντρο διασκέδασης! Ποιοι και πώς θα επιβιώσουν;

Κατά τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων διάδοσης του κορονοϊού, που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ από αστυνομικές Υπηρεσίες

στην περιοχή της Χαλκιδικής, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ σε κέντρο διασκέδασης καθώς και αναστολή της λειτουργίας του για 15 ημέρες.
Όπως διαπιστώθηκε στη διάρκεια των ελέγχων, είχε επιτρέψει την είσοδο σε 250 άτομα, υπερβαίνοντας το ανώτερο επιτρεπτό όριο πελατών. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση της ΠΚΜ. Χωρίς να σκεφτεί κανείς φυσικά αν θα επιβιώσει το μαγαζί, τι θα κάνουν οι εργαζόμενοι 15 ημέρες χωρίς μεροκάματο, αν θα μπορέσει να επανέλθει με τέτοιο πρόστιμο… γραφιάδες που κάνουν τη δουλειά τους και πάνε σπίτι τους και κοιμούνται ενώ ο μισθός του δημοσίου μπαίνει κάθε μήνα. Έχει “επιχειρήσει” κανείς από αυτούς που στέλνονται φυσικά-και θεωρητικά επιβάλλεται να κάνουν τη δουλειά τους- να δει πώς βγαίνουν τα λεφτά. Τα έξοδα να τρέχουν, ασφάλεια, κάβες, νοίκια, μισθοί, όλα από τη τσέπη του εργοδότη… πολλά ακόμη μπορούν να ειπωθούν, αλλά ποιος ακούει ή νοιάζεται; Οι των υπουργείων, σίγουρα όχι. Από τη μία θέλουμε έσοδα, ανοίγουμε τα σύνορα, από την άλλη λουκέτο και πρόστιμο! Αν ενδιαφέρονταν για τη δημόσια υγεία, να κοινοποιούσαν στα νυχτερινά και άλλα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, να μην ανοίξουν. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου