Friday, 19 April, 2024

Π.Ε Πέλλας: Προς υπογραφή η απόφαση παράτασης-αναστολής καταβολής οφειλών για τους 4 Δήμους

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής με τον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο

σχετικά με την αναμενόμενη έκδοση Απόφασης παράτασης και αναστολής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων της Π.Ε. Πέλλας, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων μετά και από την τελευταία θεομηνία του Ιουλίου 2019.
Όπως διαβεβαίωσε ο κ. Υφυπουργός τον Αντιπεριφερειάρχη, η Απόφαση ετοιμάζεται από τους συνεργάτες του, προκειμένου να υπογραφεί και αποσταλεί για δημοσίευση σε Φύλο Εφημερίδας Κυβέρνησης για άμεση εφαρμογή.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για ένα δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Πέλλας στο οποίο η πολιτεία ανταποκρίθηκε θετικά, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την Ελληνική περιφέρεια. Είναι ένα μέτρο που θα ανακουφίσει τις οικογένειες των αγροτών, οι οποίες δοκιμάζουν τα όριά τους τα τελευταία χρόνια, με απανωτές θεομηνίες και καταστροφές στις παραγωγές τους. Επίσης, θα δώσει μία ανάσα σε όλους τους επιχειρηματίες της Πέλλας οι οποίοι υπολογίζουν στα αγροτικά εισοδήματα για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους. Η άμεση και εποικοδομητική συνεργασία της κεντρικής εξουσίας με την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση αποτελεί το πιο σημαντικό βήμα για να βγει η Ελλάδα από την κρίση και να ενεργοποιηθούν οι επιχειρηματικές δυνάμεις των τοπικών αγορών».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου