Saturday, 27 July, 2024

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες του ΓΕΛ Κρύας Βρύσης

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες του ΓΕΛ Κρύας Βρύσης

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα για το σχολείο μας καθώς 28 μαθήτριες και μαθητές μας που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ελληνικά πανεπιστήμια!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Κρύας Βρύσης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις επιτυχούσες μαθήτριες και τους επιτυχόντες μαθητές μας των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Μπράβο στην Μαρία-Ειρήνη Στ. για την εισαγωγή της στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη) του Α.Π.Θ.

Μπράβο στην Κυριακή Ζ. για την εισαγωγή της στο τμήμα Ιατρικής (Θεσσαλονίκη) του Α.Π.Θ., στον Γιώργο Κ. για την εισαγωγή του στο τμήμα Κτηνιατρικής (Καρδίτσα) του Παν. Θεσσαλίας, στον Δημήτρη Π. για την εισαγωγή του στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής-Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη) του ΠΑ.ΜΑΚ., στον Μιχάλη Τσ. για την εισαγωγή του στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΒΟΛΟΣ) του Παν. Θεσσαλίας, στον Μάριο Κ. για την εισαγωγή του στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων (Θεσσαλονίκη) του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Μπράβο στον Βασίλη Φ. για την εισαγωγή του στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Θεσσαλονίκη) του ΠΑ.ΜΑΚ.

Μπράβο στον Δημήτρη Θ. για την εισαγωγή του στο τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος (Βόλος) του Παν. Θεσσαλίας, στην Ελένη Α. για την εισαγωγή της στο Μαθηματικό Τμήμα (Πάτρα) του Παν. Πατρών, στην Πετρίνα Σ. για την εισαγωγή της στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών (Θεσσαλονίκη) του Α.Π.Θ., στη Λίντα Σ. για την εισαγωγή της στο τμήμα Νοσηλευτικής (Θεσσαλονίκη) του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Μπράβο στον Ραφαήλ-Αλέξανδρο Α. για την εισαγωγή του στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών (Ιωάννινα) του Παν. Ιωαννίνων.

Μπράβο στον Γιάννη Γκ. για την εισαγωγή του στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (Φλώρινα) του ΠΑΝ. ΔΥΤ.ΜΑΚ., στην Κυριακή Β. για την εισαγωγή της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (Αλεξανδρούπολη) του Δ.Π.Θ., στον Ανδρέα Κ. για την εισαγωγή του στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (Αλεξανδρούπολη) του Δ.Π.Θ., στην Νόπη Α. για την εισαγωγή της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης (Ρέθυμνο) του Παν. Κρήτης, στη Δήμητρα Β. για την εισαγωγή της στο τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία (Θεσσαλονίκη) του ΔΙ.ΠΑ.Ε., στον Γιάννη Γκ. για την εισαγωγή του στο τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική (Λαμία) του Παν. Θεσσαλίας

Μπράβο στην Αρχοντία Δ. για την εισαγωγή της στο τμήμα Κοινωνιολογίας (Μυτιλήνη) του Παν. Αιγαίου, στην Αφροδίτη Κ. για την εισαγωγή της στο τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού (Θήβα) του Γεωπονικού Παν., στην Ελισσάβετ Π. για την εισαγωγή της στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης (Κομοτηνή) του Δ.Π.Θ., στη Σταυρούλα Π. για την εισαγωγή της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών (Ιωάννινα) του Παν. Ιωαννίνων.

Μπράβο στη Ζωή Σ. για την εισαγωγή της στο τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Πάτρα) του Παν. Πατρών, στην Άννα Σ. για την εισαγωγή της στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών (Καστοριά) του ΠΑΝ. ΔΥΤ.ΜΑΚ., στον Αναστάση Σ. για την εισαγωγή του στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών (Κομοτηνή) του Δ.Π.Θ., στη Ζωή Τζ. για την εισαγωγή της στο τμήμα Διοίκησης Τουρισμού (Πάτρα) του Παν. Πατρών

Μπράβο στην Κυριακή Φ. για την εισαγωγή της στο τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία (Αλεξανδρούπολη) του Δ.Π.Θ., στην Σοφιλένα Χ. για την εισαγωγή της στο τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία (Θεσσαλονίκη) του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Συγχαρητήρια και στους απόφοιτους του σχολείου, που με την δυνατότητα του 10% άλλαξαν τμήμα:

Μπράβο στην Σοφία Στ. για την εισαγωγή της στο τμήμα Νομικής (Κομοτηνή) του Δ.Π.Θ.

Μπράβο στον Κωνσταντίνο Α. για την εισαγωγή του στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών (Θεσσαλονίκη) του Α.Π.Θ.

Μπράβο στην Κατερίνα Π. για την εισαγωγή της στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης (Κομοτηνή) του Δ.Π.Θ., στον Δημήτρη Χ. για την εισαγωγή του στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Θεσσαλονίκη) του ΠΑ.ΜΑΚ., στον Άγγελο Ντζ. για την εισαγωγή του στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Σέρρες) του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Μπράβο στον Αλέκο Π. για την εισαγωγή του στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού (Ηράκλειο) του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Φεύγοντας για το Πανεπιστήμιο, να θυμάστε πως όλα είναι μπροστά σας και ήταν κυρίως δικό σας επίτευγμα να φτάσετε μέχρι εδώ. Θα τα καταφέρετε θαυμάσια, πάντα το ξέραμε αυτό! Αλλά και σε όσους/ες δεν κατάφεραν φέτος την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, να θυμάστε ότι οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν καθορίζουν αποκλειστικά το μέλλον. Η ζωή επιφυλάσσει πάντα ευκαιρίες!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου