Wednesday, 24 April, 2024

Σύλλογος Παραπληγικών Πέλλας: 10 αναπηρικά αμαξίδια εστάλησαν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, από τα καπάκια!

Σήμερα, Πέμπτη, 05-12-2019 από τον Σύλλογο Παραπληγικών Πέλλας εστάλησαν 10 αναπηρικά αμαξίδια και δύο αεροστρώματα

όπου υπάρχει ανάγκη. Αποκτήθηκαν από τη συλλογή καπακιών που στέλνει ο κόσμος, όχι μόνο από την περιοχή μας, αλλά από όλη τη χώρα!

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους συμμετέχουν στη δράση αυτή που βρίσκει τόσο μεγάλη ανταπόκριση.ΤΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΩΣ ΕΞΗΣ. ΕΝΑ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΝΑ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ 1 ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΕΝΑ ΟΡΕΙΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.ΕΠΙΣΗΣ 1 ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ 1 ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΠΑΚΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ 2 ΑΕΡΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟ ¨ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΙΟ¨ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου