Saturday, 27 July, 2024

“Τα ιδεώδη του Ολυμπισμού” στους σχολικούς αγώνες του Πενταπλατάνου

Τα ιδεώδη του Ολυμπισμού αναδείχθηκαν στους σχολικούς αγώνες του Πενταπλατάνου

Με κεντρικό σύνθημα «Με του Ολυμπισμού τα ιδανικά παίξε μπάλα ομαδικά», ολοκληρώθηκαν οι αθλοπαιδιές με τους αγώνες ποδοσφαίρου των 12 δημοτικών σχολείων (11 Γιαννιτσών και του Πενταπλατάνου) στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον ύμνο του Ολυμπισμού και τον όρκο του αθλητή, από τα 200 και πλέον παιδιά των δημοτικών σχολείων, ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι -μικρής διάρκειας- ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταξύ των σχολείων, χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα, αφού σε όλα τα σχολεία στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν από ένα κύπελλο και από μία μπάλα ποδοσφαίρου.
Η αθλητική εκδήλωση πραγματοποιείται για 2η χρονιά και αποτελεί πρωτοβουλία του Διευθυντή του δημοτικού σχολείου Πενταπλατάνου και Προέδρου της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πέλλας, Σπύρου Λιάβα και πραγματοποιήθηκε φέτος υπό την αιγίδα του Δήμου.
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιάννης Γυριχίδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας, Νίκος Κατσαμπέρης, παραβρέθηκαν, χαιρέτισαν την εκδήλωση και πραγματοποίησαν τις απονομές στις ομάδες των σχολείων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου